Telo

ONA JE INTERNET SENZACIJA! Društvene mreže gore od snimaka njenog tela, nikome nije jasno kako je moguća takva disproporcija, ali ona tvrdi: Nisam operisana! (VIDEO)

Grejs Bon je dvadesetdvogodišnja devojka koja izaziva ogromnu pažnju nesvakidašnjim izgledom - ekstremno uzanim strukom i isto tako ekstremno širokim kukovima i butinama.

24.01.2023 20:01

ONA JE INTERNET SENZACIJA! Društvene mreže gore od snimaka njenog tela, nikome nije jasno kako je moguća takva disproporcija, ali ona tvrdi: Nisam operisana! (VIDEO)
Printscreen Tik Tok/@graciebonr

Grejs Bon (22) postala je internet senzacija zbog ogromnih butina i zadnjice i izuzetno uzanog struka. Iako to ne želi da prizna, ona je, sudeći po komentarima, imala brojne estetske operacije sve dok nije postigla izgled tela koji je želela.

Grejs, koju na TikToku prati više od 1,5 miliona pratilaca, redovno na toj društvenoj mreži postavlja video-snimke s plaže u minijaturnom bikiniju ili kako vežba u teretani.

Voli svoje telo

Ta devojka, za koju mnogi tvrde da izgleda groteskno, nije otkrila kako je postigla da tako izgleda, budući da ne priznaje da je išla na operacije. Jedino je ispričala da je kao mlada bila izuzetno gojazna i da je sa 19 godina smršala, uspevši da dovede liniju na izgled peščanog sata. O tome je oduvek maštala.

Njeni video snimci na TikToku imaju milionske preglede i više hiljada mahom negativnih komentara. Međutim, ona tvrdi da voli svoje telo i nada se da će naći muškarca koji će obožavati njene obline.

- Morate naučiti da budete fini – poručila je kratko Grejs onima koji kritikuju njene obline.

Na mrežama se često pojavljuje u minijaturnim šortsevima, uskim helankama i topovima koji otkrivaju njen goli stomak, gotovo neprirodno uzan struk i ogromne bokove i zadnjicu. Zbog toga se čini da ima neprirodno izdužen torzo.

Ali, nisu svi komentari bili negativni, bilo je i onih kojima se njen izgled dopada.

Različiti komentari

Grejsin izgled tema je brojnih oštrih polemika na društvenim mrežama.

-  Užas! Izgledaš strašno - 

- Izgledaš kao stonoga. Ne razumem kako neko može sebi da uradi tako nešto - 

- Traži da ti vrate pare od plastične operacije zato što su te prevarili - 

- Šteta što si se tako upropastila. Imaš lepo lice, mogla si da budeš filmska zvezda. Ovako možeš da glumiš samo u crnim komedijama – glase samo neki od kritički komentara na njen račun.

Međutim, ima i onih kojima se njeno telo dopada.

- Ubijaš sestro kako izgledaš! - 

- Treba da se baviš modelingom toliko si lepa - 

- Sve je stvar ličnog ukusa. Ljudi bi trebalo više da brinu o sopstvenom životu umesto da kritikuju druge na mrežama – poručili su oni koji podržavaju Grejs.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)