Vežbanje

PROFESORKA MATEMATIKE KOJA UNIŠTAVA PROTIVNIKE U RINGU! O ovoj atraktivnoj plavuši svi pričaju! (VIDEO)

Svi dobro pamtimo naše profesore matematike iz školskih dana, ipak, Ebani Bridžes ruši sve stereotipe svojim provokativnim i mišićavim izgledom kao i fantastičnim uspesima u sportu.

06.10.2022 17:01

PROFESORKA MATEMATIKE KOJA UNIŠTAVA PROTIVNIKE U RINGU! O ovoj atraktivnoj plavuši svi pričaju! (VIDEO)
instagram.com/EbanieBridges

Ebani Bridžes ruši sve predrasude svojim obrazovanjem i izgledom  ali i karijerom u jednom. Naime, ova mišićava lepotica je diplomirani profesor matematike. Za početak, već jednu predrasudu je uklonila o plavušama i niskoj inteligenciji. Svima su dobro poznati vicevi i pošalice na račun plavokosih devojaka. Složićemo se, ničim opravdani.

Ebani nije samo visoko obrazovana, ona je uspešna sportiskinja. Osim što se bavi bodibildingom, osvojila je i titulu šampiona u IBF u bantam kategoriji. Veliku pažnju privlači kada na merenje pred meč dolazi u veoma provokativnom donjem vešu. Ova lepotica pokazuje da pamet, mišići i seksepil ne moraju biti odvojeni jedno od dugog. Što bi se narodski reklo, ceo paket. 

 

 

 Ova sportiskinja stekla je fanove širom sveta, a posebno u Engleskoj. Nekoliko puta je naglasila koliki je fan fudbalskog kluba "Lids" što je izazvalo opšte oduševljenje navijača. 

- Volim sve što ima veze sa Lidsom, ne samo fudbalskim klubom. Od kada sam se ovde preselila, imam veliku podršku celokupne zajednice. Smatram da svako ko je poznat na internacionalnom nivou kao ja, svojim uticajem može da doprinese na poboljšanju zajednice - objašnjava ona dodavši i da prikuplja novac od prodaje svojih stvari.

 

 

Želite moje stvari, suvenire koji će vas podsećati na mene, to morate da platite! Ne razumem šta tu nije jasno? Tražili su mi moja čarape koje sam nosila. Pomislili biste da je normalno i očekivano da mi traže donji veš, međutim, oni traže i flašicu iz koje sam pila vodu ili u kojoj se kupam. Svakakve zahteve dobijam, neki su zaista čudni i ne bih ni da ih pominjem. Međutim, za ove koje su pristojni, nemam problema, neka plate ako to već žele! Zaista me nije briga sve dok imam od kog novca da platim hranu i račune - poručuje Ebani za TalkSport.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diren Kartal (@diren.kartal)

 

Ona dodaje i da je njoj boks zabava, kao i da mnogo ozbiljnijih takmičarka od nje ima, ali one ne dobijaju ni desetinu prostora u medijima koje ona dobija. 

- Nastavite da pričate o meni, dobro je biti potcenjen, to mi daje dodatni elan i snagu. Svaka moja protivnica me je potcenjivala iako sam svetska šampionka i to ne mogu da mi oproste. Međutim, onda uđu u ring i bubu pobeđeni!  - kaže ova zanosna plavuša i objašnjava zbog čega u donjem vešu dolazi na merenje pred meč:

 

 

- Imam oko 100 kompleta donjeg veša. Muškarci u mom životu su zbog toga veoma srećni, a ja volim lep donji veš. Želim lepo da izgledam na merenju, kome to smeta? Dobro se osećam u svojoj koži i uživam u svemu što radim. Zašto bih bila kao svi ostali? Godinama sam u bodibildingu nosila kupaće kostime, od tada mi je ostala navika da se najprijatnije osećam u tome i donjem vešu. Nije bilo deo taktike, već ličnog komfora.  - kaže ona i dodaje:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Skye falzon (@skyefalzon)

 

- Da nisam 10 godina bila u bodibildingu, verovatno bih izgledala kao i sve druge devojke koje boksuju. Ne bih imala ovakvu fizičku građu kakvu imam. Forma koju sam stekla danas mi definitivno mnogo pomaže. Nakon što sam završila karijeru u bodibildinu, razmišljala sam šta bih mogla da radim? Zaista volim da se bijem, boks je bio logičan sled. Boks je za mene strast! - zaključuje Ebani 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)