Psihologija

UMRLA SAM I OTIŠLA U RAJ, tamo sam videla sve ono što niko od nas ne može ni da zamisli! Čekao me je test! (FOTO)

Priča Amber Kavane (43) izaziva jezu, a evo zbog čega se vratila ovom životu.

19.10.2024 17:26

UMRLA SAM I OTIŠLA U RAJ, tamo sam videla sve ono što niko od nas ne može ni da zamisli! Čekao me je test! (FOTO)
tiktok/printscreen/west_coast_medium

Amber Kavana (43) koja živi u Vankuveru u Kanadi tvrdi da je imala nesvakidašnje iskustvo nakon što je umrla u bolnici posle dva vezana moždana udara. Ona tvrdi da je iskusila život posle smrti i otišla u raj, detaljno opisavši svoje iskustvo, između ostalog, i u knjizi koju je objavila.

Prisećajući se perioda koji je prethodio moždanom udaru, Amber je ispričala kako je čitavog života vodila računa o ishrani, bavila se sportom i pazila na zdravlje. Međutum, u decembru 2021. doživela je dva vezana moždana udara, piše Daily Mail.

Ona je gledala film sa svojom porodicom kad je osetila jaku glavobolju i otišla je u krevet ranije.

- Nekoliko sati kasnije sam se probudila i pokušala da ustanem iz kreveta. Pala sam na pod. Moja desna strana tela je bila potpuno paralisana, bila sam slepa na desno oko. Pokušavala sam da dozovem pomoć, ali glas nije izlazio iz grla. Zato sam rukom udarala u zid. Suprug je čuo, dotrčao do mene i odmah pozvao Hitnu pomoć - priseća se Amber.

Već na putu ka bolnici dat joj je lek zato što je dobila izliv krvi u mozak. Međutim, on nije pomogao i krenuli su da je prebacuju do heliodroma kako bi otišla u drugu bolnicu na hitnu operaciju mozga.

- Čula sam medicinske sestre kako govore mojoj deci da se pozdrave sa mnom, jer verovatno neću preživeti. Moj suprug je plakao pokušavaju da me zagrli. Ja sam vrištala na sav glas dajući im do znanja da sam živa, ali niko nije čuo moj vapaj. Bila sam nemoćna i zarobljena u sopstvenom telu. Ubacili su me u helikopter i sećam se kako sam pogledala ka Suncu razmišljajući da je to poslednji put da ga vidim - dodala je ona.

Amber je zatvorila oči i, kako tvrdi, probudila se u potpuno drugoj dimenziji.

- Mogla sam da vidim svoje fizičko telo ispod sebe, ali sam takođe videla moju decu kako se voze u autu sa bakom i dekom ka bolnici. Mogla sam da vidim svog muža kako plače nad mojim telom. Nisam išla ka bilo kakvom svetlu, niti me je iko zvao. Ušla sam u ono što mogu samo da opišem kao "tačku susreta" na nebu pre nego što sam zvanično zakoračila u raj. Nije bilo straha, samo ljubav - opisala je Amber.

Ona ističe da je raj izgledao kao božanska livada, da je pod nogama osećala meku travu, da je videla sebe u više verzija, ali i sve one koje je volela, uključujući i psa iz detinjstva.

- Više nije bilo važno ko si, šta si, zašto ... Znala sam sve odgovore. Oko mene je bila neverovatna bašta, mogla sam da osetim nogu pod nogama. Svi moji voljeni su bili sa desne strane, svaka verzija mene -prošlost, sadašnjost i budućnost levo, a moji vodiči su stajali tačno ispred mene. Razgovarala sam telepatski sa svima, uključujući moje bake. Osećala sam čistu ljubav, mir i spokoj kao da tu pripadam - rekla je ona. 

Kako je ispričala Amber, vodiči su je stavili na određeni test - pitali su je da bi ponovo želela da bude sa svojom decom ili da ostane na tom mestu gde bi osećala mir i spokoj?

- Rekli su mi da ako bih ostala tu moja porodica bi patila zbog moje smrti, ali ja sam nekako znala da će oni biti dobro. Ukoliko bih poželela da se vratim u svoje fizičko telo čekao me je težak oporavak, zbog čega ću verovatno zažaliti. Međutim, znala sam da još nije moje vreme da umrem. Zatvorila sam oči i odjednom se ponovo vratila u svoje telo - dodala je Amber. 

U bolnici je ostala naredne dve nedelje, a doktori su bili zaprepašćeni njenim čudesnim oporavkom.

- Bili su potpuno šokirani jer kad su me ponovo odveli na snimanje glave, na skener, shvatili su da mi operacija više nije potrebna. Da, imala sam mnogo oštećenja na telu i mozgu, ali bila sam živa - i to je bilo glavno - zaključila je Amber.

Ona je morala ponovo da uči da hoda, jede, govori... Njena porodica je prošla kroz pakao zajedno sa njom. Ali, sad se više ne plaši smrti jer zna šta je čeka nakon što umre.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)