Prirodom do zdravlja

ČUDA ALTERNATIVNE MEDICINE: Dr Nestorović pokušao da ismeje homeopate, a evo i zašto se pokajao

Poznati pulmolog pre 18 godina došao na kongres da ismeje homeopate, a ono što je tamo saznao promenilo je njegov život iz korena!

17.05.2022 21:00

ČUDA ALTERNATIVNE MEDICINE: Dr Nestorović pokušao da ismeje homeopate, a evo i zašto se pokajao
Srećna republika

Dr Branimir Nestorović poznati dečiji pulmolog i alergolog u novom intervjuu za Srećnu Republiku objašnjava kako u homeopatiju u početku uopšte nije verovao, a onda se šokirao njenim rezultatima.

Da li je pristalica homeopatije?

Zašto u početku u nju nije verovao?

Ko se sve leči homeopatijom?

Šta je to "medicina za bogate"?

Zašto se homeopatija ne pominje na medicinskom fakultetu?

Šta je akupunktura?

Kako su za nju Kinezi znali pre toliko hiljada godina?

Čime je lečio Tesla?

Sve ovo pogledajte na novom video snimku.

Klasična medicina ili homeopatija?

- Pre nepunih 20 godina sam otišao na konferenciju da se homeopatama podsmevam. Ništa nisam znao o tome, a ono što sam pročitao delovalo je blesavo: "Što više razblažuješ bolji je efekat. Kad na kraju toliko razblažiš da više nema nijednog originalnog molekula, tad je najveći efekat." Homeopatija se protivila svemu što sam ja mislio da znam, ali ona deluje, mada je izuzetno jeftina grana medicine - počinje izlaganje na temu homeopatije dr Nestorović.

Pixabay.com

Homeopatski lekovi

Kako nastaju lekovi u homeopatiji?

- Primera radi za alergiju se između ostalog koristi crni luk. Od jednog čena luka napravi se lek za 500 pacijenata. Zato što su to ogromna razblaženja početnog rastvora. Poslednjih godina je veliki napad na homeopatiju i u Americi žele da je proglase za šarlanatizam. Homeopatija nije profitabilna, međutim zapitaš se kada vidiš ko se sve leči njome: Rokfeler, engleska kraljica i Tina Tarner. Reklo bi se ponovo da to spada u "medicinu za bogate" - ističe dr Nestorović.

Pixabay.com

Homeopatija je jako jeftina grana medicine

Šta je akupunktura?

- Mislio sam da je akupunktura prevara, nije mi to delovalo logično. Međutim sada znamo sve kako fukcioniše i to je zapanjujuće. Znamo da 15% svakog tela zauzimaju takozvane "cevčice" ili šupljinice. Uz njih idu nervi, krvni i limfni sudovi. Izgleda da se upravo kroz taj sistem šire tumori. Taj sistem povezuje ceo organizam u celinu. Mi sada znamo da stimulacijom određene tačke menjamo električnu aktivnost celog sistema. Sada je to nauka, a ne priča o Kinezima. Meni nije jasno kako su Kinezi to znali pre 5.000 godina? To ne može jedna generacija eksperimentisanja da sazna - pita se dr Nestorović i nastavlja priču o lečenju fekvencijom.

Pixabay.com

Akupunktura

Ko je akupunkturu pokazao Kinezim pre 5.000 godina?

- Mnoge stvari mi danas ne možemo da shvatimo. Deluje kao da je postojao "učitelj", neko ko je njima preneo ta znanja. Piramide recimo imaju isceljujuću snagu. U suštini se sve svodi na frenkvenciju. Tesla nije znao ništa o tome, ali kako je bio genije došao je intuitivno do lečenja frekvencom - zaključuje dr Nestorović.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)