Prirodom do zdravlja

MEDICINA NE MOŽE DA NAPREDUJE: Dr Nestorović otkrio zašto i dalje ne koristimo Tesline izume!

Poznati dečiji alergolog navodi da svi koji su dolazili u kontakt sa revolucionarnim izumima su navodno slučajno nastradali i otkriva zašto savremena medicina to osporava.

16.05.2022 21:00

MEDICINA NE MOŽE DA NAPREDUJE: Dr Nestorović otkrio zašto i dalje ne koristimo Tesline izume!
Prntscrn/YouTube

Dr Branimir Nestorović, najpoznatiji dečiji pulmolog i alergolog raskrinkao je modernu medicinu!

U nastavku intervjua samo za Srećnu Republiku doktor otkriva ko koči napredak tehnologije i lečenje bolesti.

Zašto se Teslini izumi ne primenjuju?

Ko to koči?

Da li je Tesla lečio rak i koliko uspešno?

Šta se dešava sa revolucionaranim izumima današnjice?

Ko je bio Teslin asistent i šta mu se desilo?

Šta je lečenje svetlošću?

Da li članovi kraljevske porodice koriste "skrivenu nauku" koja leči rak?

Odgovore na sva ova pitanja pogledajte na najnovijem videu.

Zašto se ne primenjuju Teslini izumi?

- Tesla je imao revolucionarne proizvode još pre 100 godina, ali se ne primenjuju danas, niti će. Nije bitno što je on to pronašao, već da li to u tom trenutko može da prođe ili ne. Rusi su 2005. godine predstavili automobil koji ide na vodu i svaki put se loše završilo po njegovog pronalazača. Tesla je bio genijalan, ali nije bio praktičan čovek. On je međutim vrlo efikasno lečio rak. 1894. - 1898. godine dovodio je pacijente koje je za svega 7 dana uspevao da izleči. Međutim on to nigde nije zabeležio niti nacrtao, tako da mi danas ništa ne znamo o tome kako je to izgledalo - započinje novu temu Dr Nestorović.

shutterstock.com

Nikola Tesla je lečio rak uspešno

Ko je bio Teslin asistent?

- Znamo samo kako je izgledao taj Teslin kalem. Međutim, prema njegovim crtežima kalem je bio veličine oko metar. Mi jedino imamo aparat Rusa Žorža Lakovskog, tako su ga preimenovali u Parizu iako je bio Georgije. Smatra se da je on bio Teslin asistent. Navodno je on bio taj koji je sve papire odneo u rusku ambasadu neposredno pre Tesline smrti. Znamo kako je izgledao taj aparat pošto ga je on patentirao. Znamo i da mu je omogućeno da leči njime i da su bili odlični rezultati, ali taj čovek je vrlo brzo poginuo. Tek godinama kasnije je američki lekar slučajno pronašao njegov aparat i patent u svome podrumu. To je taj "multivej oscilator", ali to medicina nikada neće da prihvati - navodi dr Nestorović.

shutterstock.com

Niko ne zna kako su izgledali Teslini izumi

Šta je lečenje svetlošću?

- Lečenje svetlošću je jako korisno, a to je ustvari lečenje frekvencom. Toliko je taj princip prost da dođemo u situaciju da se zapitamo zašto se ne primenjuje? Poznata je reč stručnjaka "Kad jednom pronađeš taj aparat onda posle trošiš samo struju". To je mnogo jeftino i zato se ne koristi jer medicina od toga ne bi imala finansijskih koristi. Čak mislim i da se koristi, ali prosečan čovek nema pristup njemu - objašnjava dr Nestorović.

Poznati alergolog ne krije da se svojevremeno bavio "teorijama zavere" pošto mu je bilo čudno da baš niko od milijardera i članova kraljevske porodice nema rak.

Čime se leči kraljevska porodica?

- Guglao sam milijardere i članove kraljevskih porodica i interesantno je da niko od njih nema rak. Učestalost raka u populaciji je 4%, a kod njih je 0. Niko ne umire od raka ili i ako se desi procenat je jako mali. Verovatno oni znaju nešto što mi ne znamo. Takođe i pripadnici kraljevske porodice jako dugo žive, po 100 godina. Tamo nema nikoga da je umro sa recimo 70 godina. Zna se da postoji "skrivena nauka" što znači da su njima dostupni neki aparati koji prosečnim ljudima nisu. Kraljica Elizabeta se leči homeopatijom i to se zna. Njenog oca savremena medicina nije mogla da izleči, ali homeopatija jeste, zato je i ona prešla na istu - zaključio je dr Nestorović.

unsplash.com

Članovi kraljevske porodice žive po 100 godina

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)