Odrasli

BESPLATNO skidanje sala sa stomaka: Vežbe koje može svako da radi KOD KUĆE! (VIDEO)

Ukoliko želite da skinete dodatne kilograme, ne morate da idete u teretanu, u udobnosti svoga doma možete raditi vežbe za koje vam ne treba veliki prostor.

14.08.2022 10:00

BESPLATNO skidanje sala sa stomaka: Vežbe koje može svako da radi KOD KUĆE! (VIDEO)
Pixabay.com

Leto je dostiglo svoj maksimum, a ukoliko su neki od vas i dalje u problemu oko viška kilograma, Srećna Republika ima odgovor za sve.

U pitanju je set vežbi kojima ćete za kratko vreme doći do idealne forme.

1. Podizanje nogu

Tviter-TheFigen

Podizanje obe noge

Ova vežba zahteva jedino da legnete na pod i podižete obe noge. Preporučuje se da ih podižete i spuštate 15 puta u seriji od 3 ponavljanja. 

2. Vožnja bicikle

Tviter-TheFigen

Vožnja bicikle

I dalje ležite na leđima u identičnom položaju, ali savijte noge u kolenima. Sada počnite da ih savijene u kolenima neprestano savijate i spuštate identično kao da vozite bickl. I ove vežbe idu u 15 ponavljanja uzastopnih i u seriji od 3.

3. Naizmenično podizanje nogu

Tviter-TheFigen

Naizmenično dižite noge i spuštajte

Podloga i dalje ostaje ista, a noge opružite ravno na pod. Onda jednu nogu koja je ispravljena u kolenu dignite dok drugu držite oslonjenu na pod. Nogu koju dižete vraćate u spušteni položaj na pod, a drugu nogu koja je na podu dižete. Ponovite 15 puta u 3 serije. Pete bi trebalo da su podignute ka vama sve vreme.

4. Makazice

Tviter-TheFigen

Makazice

Noge podignite od poda i preklopite ih jednu preko druge. Ovako preklopljene noge dobiće izgled makaza. Potom zamenite položaj nogu stavivši onu koja je bila ispod, preko druge. Napravite 4 serije uz 15 ponavljanja svakoga puta.

5. Penjanje po stenama

Tviter-TheFigen

Penjanje po stenama

Ovde morate promeniti položaj. Oslonite se šakama na pod, kao na stenu, telo odignite i savijajte jednu nogu kao da se penjete, pa drugu i tako neizmenično. Radite 15 ponavljanja u 2 serije.

6. Laktom do kolena

Tviter-TheFigen

Laktom do kolena

Lezite ponovo na leđa. Odignite glavu i dodirujte laktom suprotno koleno. Uradite to 15 puta u 3 serije, a potom zamenite laktove i kolena. 

7.  Podizanje karlice

Tviter-TheFigen

Podizanje karlice

Oslonite se na ruke, a zadnjicu odignite od poda. Lagano je spuštajte ne dodirujući pod i dižite je. Uradite 15 ponavljanja u 4 serije sa malim pauzama. 

8. Zadržite noge

U istom položaju dignite noge upola, i zadržite ih tako. Izdržite tako 30 sekundi pa ponovite 2 serije. 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)