Odrasli

"OSTAVI DEČKA AKO NE VEŽBA 5 PUTA NEDELJNO!" Ova lepotica je baš izbirljiva, a ovo su uslovi da biste bili sa njom u vezi

Američka fitnes instruktorka je život posvetila vežbanju i očekuje isto od svog muškarca. Po njenim kriterijumima ne treba gubiti vreme sa onima koji "greju" kauč.

22.05.2022 14:30

"OSTAVI DEČKA AKO NE VEŽBA 5 PUTA NEDELJNO!" Ova lepotica je baš izbirljiva, a ovo su uslovi da biste bili sa njom u vezi
Printscreen/Instagram/santanafit

Mnoge žene svojim izgledom i zdravim načinom života su pravo nadahnuće za druge, da bi videli kako treba brinuti o svom telu i zdravlju kroz vežbanje.

Američka fitnes instruktorka Santana Rodrigez izgleda fantastično i prema mišljenju mnogih opsednuta je treniranjem. Ona pored sebe želi isto takvog muškarca jer, kako kaže, ne voli „lenje“. Za svoju besprekornu građu i isklesane trbušnjake duguje teretani, koju posećuje čak 5 puta nedeljno.

Ova manekenka ne voli statične muškarce i one koji radije vreme provode na krevetu i ispred TV. Instruktorka savetuje i ostale žene da im nije mesto pored „lenčuga“ kako naziva takve muškarce i da im takav život ne treba.

 

 

Ona je podelila jedno iskustvo koje je imala sa takkvim muškarcem i zbog toga više ne želi takvu vezu. Kaže da joj je u vezi sa njim energija bila iscrpljena, jer je fizički bio neaktivan dok je ona bila disciplinovana i posvećena zdravom životu.

Ova fitnes instruktorka posebno pazi na ishranu, jede pretežno ribu, piletinu i povrće, ali ne krije da su joj kokice sa humusom omiljene. Ona skoro pa savršeno izgleda, jer je posvećena jakim treninzima i preporučuje barem sat vežbanja dnevno svima.

 

 

Njen doručak je proteinski šejk, za ručak jede ugljene hidrate, najčešće testeinu i za večeru se opet opredeljuje za neku vrstu proteina, navodi Dejli Mejl.

Kako kaže, voli muškarce sa samopouzdanjem i koji je intelektualno ispunjavaju, ali je takve teško naći. Posvećenost zdravom životu i vežbanje kod njih se podrazumeva, pa ona kaže da izlazi i sa mlađima i sa starijima dok su u formi i dok imaju zajedničke teme i dele humor.

 

 

Instruktorka Rodrigez kaže da joj je raspored pun i da za teretanu odvaja određeno vreme, ne voli puno da boravi tamo. Kako kaže radije se opredeljuje za treniranje na otvorenom.

BONUS VIDEO:

 

 

                         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)