Odrasli

PRIRODAN SAGOREVAČ MASTI: Napravite smesu koja smanjuje obim struka tokom noći

Dok vi spavate, maska će odraditi svoje i ujutru ćete biti iznenađeni rezultatima. Najbolje od svega je što je u pitanju potpuno prirodan sastojak, a sama maska se brzo i jednostavno pravi.

22.05.2022 10:00

PRIRODAN SAGOREVAČ MASTI: Napravite smesu koja smanjuje obim struka tokom noći
Pixabay.com

Spavate, a mršavite. To je san gotovo svake žene koja ima problem sa viškom kilograma. Verovali ili ne, ovo je moguće. Potreban vam je prirodni sagorevač masti đumbir koji je poznat i kao koren zdravlja zbog brojnih benefita po ljudski organizam.

Poznato je da đumbir ubrzava metabolizam čime se brže i lakše gube kilogrami. Ovog puta Srećna republika nudi malo drugačiji recept.

Umesto da đumbir pojedete ili unesete u telo u vidu čaja, napravite masku za telo koju ćete staviti na kritične delove. Lezite da spavate, a za to vreme maska će odraditi svoje pa ćete ujutru imati manje centimetara oko struka.

Pixabay.com

Za masku možete koristiti svež, izrendan đumbir ili njegov prah

Topi masti  

Neka vas ne brine peckanje koje možete osetiti u predelu gde ste stavili masku to je dobar znak da deluje. Maska od đumbira topi masti na najkritičnijim delovima tela kao što je struk ili stomak. Rezultati će biti još bolji ukoliko redovno vežbate i pripazite na ishranu jer ćete brže i još lakše skinuti višak kilograma.

Valja i napomenuti da je dejstvo ove potpuno prirodne maske individualno i da neće na isti način delovati kod svakoga. Ali, ništa vas ne košta da probate i sami procenite kako deluje na vas.

 

Potrebno:

  • kašika đumbira u prahu ili sveže izrendanog
  • nekoliko kašika mleka za telo telo
  • plastična folija
  • peškir
  • elastični zavoj

Pixabay.com

Đumbir je poznat kao koren zdravlja zbog brojnih benefita po ljudski organizam

Priprema i primena:

Peškir umočite u što topliju vodu i umotajte deo tela na koji želite da stavite masku od đumbira. Ostavite nekoliko minuta kako bi se pore  otvorile, a maska lakše prodrla u kožu. Ukoliko je potrebno ponovite ovaj postupak još jednom.

Pomešajte đumbir i losion za telo i smesu nanesite na željeno mesto gde imate višak masnoće kao što je struk ili stomak. Važno je da sloj smese bude što deblji jer će efekat biti bolji. Umojtate taj deo tela plastičnom providnom folijom nekoliko puta kako biste bili sigurni da se smesa neće pomerati.

Preko folije stavite elestični ili obični zavoj, ali nemojte ga previše zatezati. Na ovaj način ćete dodatno utopliti deo tela i povećati efekat maske.

Ostavite da deluje minimum 4 sata, ili ako vam ne smeta i celu noć dok spavate. Ujutru ćete bićete prijatno iznenađeni rezultatom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)