Odrasli

Ana Bekuta mora biti zdrava: Pevačica poslala poruku ženama

Pevačica je ukazala da sve žene moraju da brinu o svom zdravlju, ali i da mediji i Instagram postavljaju nerealne standarde.

09.03.2022 10:00

Ana Bekuta mora biti zdrava: Pevačica poslala poruku ženama
printscreen/instagram.com

Povodom 8. marta pevačica Ana Bekuta je svim ženama uputila specijalnu poruku gde je na neki način podržala pobednicu Beosonga, Konstraktu, ali i ukazala na ono o čemu ona peva u pobedničkoj pesmi i čega bi žene trebale da se pridržavaju, sebe radi.

Motivacionu poruku je Ana Bekuta ostavila na svom Facebook i Instagram profilu sa fotografijom na kojoj vežba i tako održava dobro zdravlje.

Ovo je njena poruka:

-Vidim da ceo Balkan peva da umetnica mora biti zdrava, pa je ovo idealan trenutak da ovaj Osmi mart posvetimo - ženskom zdravlju. Svaka žena mora biti zdrava. Devojke, nemojte da frizer i šminker budu preči od ginekologa i mamografije. Nemojte da kozmetika bude preča od vežbanja. Nemojte da je išta izvan vašeg tela i duha preče od onog što je unutra. Mediji i Instagram znaju biti okrutni prikazujući nerealne standarde lepote i stila života. I mnoge žene su zbog toga nezadovoljne sobom. To me mnogo rastužuje. Ljubav prema sebi je lekovita. Želim vam da se od svega što vas mori izlečite brigom za sebe i tom ljubavlju. Srećan vam Dan žena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

Ana Bekuta već nekoliko godina predano vežba jogu čime održava dobru liniju i ima dobru fizičku kondiciju što joj neophodno kako bi izdržala sve napare tokom nastupa.

 

Komentari (0)