Tetka Saveta

NAJLEPŠE ŽELJE POSEBNOJ ŽENI: Napišite im najoriginalniju čestitku za Osmi mart!

Ukoliko želite da obradujete ili nasmejete neke vama drage dame za njihov praznik, poklonite im čestitku za pamćenje sa najdivnijom posvetom!

04.03.2022 11:48

NAJLEPŠE ŽELJE POSEBNOJ ŽENI: Napišite im najoriginalniju čestitku za Osmi mart!
Pixabay.com

Sreću čine sitnice i do sada smo svi to naučili. Iako se žene poštuju, vole i cene svakog dana u godini, Osmi mart je datum koji simbolizuje borbu za njihova prava i pobedu njihove snage. Portal Srećna Republika vam donosi predloge za personalizovane čestitke koje će vašim dragim damama izmamiti osmeh i staviti im do znanja koliko su voljene i posebne.

Najlepše čestitke za mame

Tvoja ljubav je vrednija od svog zlata na svetu, tvoj osmeh lepši od svih zvezda na nebu, tvoj dodir mekši od najmekše svile. Hvala ti što si moja majka i srećan ti Osmi mart!

pexels.com

Osmi mart

Tebi dugujem sve, tvoju ljubav ne mogu i ne želim ničim zameniti. Mama, hvala ti što postojiš i srećan Osmi mart!

Od toliko lepih, najlepših reči, da se ispriča sto i jedna bajka, nijedna nije toliko lepa, toliko nežna, kao reč majka. A od svih dobrih mama koje postoje verujem da nema bolje od moje. Mama, srećan ti Osmi mart!

Najlepše čestitke za bake

Žena je nežna, a opet jaka, bilo da je majka, sestra ili baka. Treba voleti svakoga trena, to predivno biće zvano žena. I ti si takva snažna i blaga, zato si meni neizmerno draga. Srećan ti 8. mart!

Tvoja nežna ruka donosi mi mir, tvoje reči su najbolje lekcije, a poljupci za laku noć zauvek su ostavili trag na mojoj duši. Draga bako, srećan ti 8. mart!

pexels.com

Karanfili u koverti

Bako ti si mi najdraža na ovom svetu, onako mila i draga, draža si meni od svakog blaga. Voleću te zauvek iznad svih ljudi, zato mi srećna i zdrava budi. Srećan ti Dan žena!

Najlepše čestitke za supruge

Od kako sam te upoznao, moj život je obasjan suncem svaki dan. Hvala ti što si u mom životu i srećan ti Dan žena!

Ti si moja podrška, moj pokretač sreće i svaki tvoj osmeh za mene je najlepši dar. Danas ti otvaram svoje srce i slavim što te imam u svom životu. Srećan ti Dan žena!

pexels.com

Čestitke za Osmi mart

Budi ponosna što si jaka, pametna, mudra i dostojanstvena! Hvala ti što sam zaslužio tvoju ljubav. Srećan ti Osmi mart, ljubavi!

Najlepše čestitke za devojke

Volim te, jer si život moj i tebi dugujem sav uspeh svoj. Ne volim samo ovaj osmomartovski dan, jer je i svaki drugi nama poseban. Srećan ti 8. mart!

Za ceo svet ti si možda jedna obična devojka. Ali za jednog momka – ti si ceo svet. Srećan Osmi mart, ljubavi moja!

unsplash.com

Žene sa misijom

Dok se zemlja bude okretala, ja ću te voleti. Dok sjaje zvezde, ja ću te maziti. Kad vetar duva, ja ću te paziti. Kad izađe sunce, shvatićeš da te volim! Srećan 8. mart!

Najlepše čestitke za sestre

Odrastanje sa tobom je najlepša avantura mog života. Volim te i nadam se da ću celog života deliti avanture sa tobom. Srećan Osmi mart!

pexels.com

Žene mogu sve

Jedna drugoj smo uvek podrška bile za ostvarenje svega onoga o čemu smo snile. Hvala ti za svaki podstrek iz dana u dan, neka si srećna i vesela i neka ti se ostvari svaki san. Srećan 8. mart! - predlaže portal travelist.rs

Hvala ti što si uvek tu da me podigneš kad padnem, nakon što završiš sa smejanjem. Srećan Osmi mart!

Najlepše čestitke za tetke

Neka ovaj dan bude samo tvoj, neka sunce samo za tebe sija, ne zato što si žena, već zato što si jedinstvena i od svih drugačija. Srećan 8. mart!

Danas je poseban dan za žene kao što si ti. Šta god poželiš, nek’ ti se ostvari. Zdravlje i sreća nek su sa tobom. Srećan 8. mart!

unsplash.com

Žene šefice

Mnogi će ti poželeti brdo lepih stvari, ali će se malo njih potruditi da to ostvari. Ja ti želim samo onoliko, koliko ti je potrebno da budeš srećna. Srećan 8. mart!

Najlepše čestitke za prijateljice

Prijateljica je sestra koju možeš da biraš i ja sam izabrala tebe. Hvala ti što si i ti izabrala mene i srećan ti Osmi mart! Budi ponosna što si jaka i ponosna žena, danas je tvoj dan. 

unsplash.com

Visoki standardi

Svo bogatstvo ovog sveta je manje nego što zaslužuješ, tvoje prijateljstvo je neprocjenjivo! Srećan ti Osmi mart!

Hvala ti što me bodriš kad je najteže, za svaku reč koja me oraspoloži kad sam tužna, za svaki savet i lepi trenutak koji provedemo zajedno… Hvala ti što postojiš i što si tu za mene. Srećan Osmi mart!

 

 

 

Komentari (0)