Odrasli

LEKARI SU MISLILI DA IMAM OGROMAN TUMOR NA MATERICI, A PRAVA DIJAGNOZA JE BILA ŠOK! Svi se pitaju kako je ovo moguće

Ona ima poremećaj koji je ekstremno redak.

19.10.2024 09:40

LEKARI SU MISLILI DA IMAM OGROMAN TUMOR NA MATERICI, A PRAVA DIJAGNOZA JE BILA ŠOK! Svi se pitaju kako je ovo moguće
Instagram/printskrin

Kelsi Boldvin (33) i njen suprug Met šest godina pokušavaju da dobiju dete, a kada je snimak sa skenera pokazao ogroman tumor na materici, njih dvoje su mislili da su našli uzrok problema. Međutim, dodatne analitze su pokazale nešto zapanjujuće - to nije bio tumor, već druga materica!

Kada su lekari prvi put videli snimak Kelsinog abdomena bili su sigurni da se radi o tumoru. Međutim, dodatne analize su pokazale da se radi o drugoj, mnogo manjoj materici, za koju Kelsi nije ni znala da je ima od rođenja.   

Potom su ona i njen muž počeli da sklapaju kockice i postalo je mnogo jasnije zašto Kelsi ima izuzetno obilne cikluse i zašto niz tretmana veštačke oplodnje nije dalo rezultat.

Instagram/printskrin

Kelsi Boldvin i njen suprug Met

- Na početku, bilo me je sramota i nikome nisam pričala o ovome. Osećala sam se tako usamljenom. Nisam znala nijednu ženu sa sličnim problemom, a nije bilo ni mnogo raspoloživih podataka na internetu - ispričala je Kelsi.

Inače, ona ima i dva cerviksa koji povezuju matericu sa vaginom. Merđutim, Kelsi ima samo jednu vaginu.

- Mi smo trenutno usred ciklusa veštačke oplodnje, i sada možemo da embrion premestimo u pravu matericu, onu veću, i nadamo se da će to dati rezultat  Za mene je veoma važno da sa drugima podelim svoju priču, kako se žene sa ovim problemom ne bi usećale kao da su same. Zbog toga nastojim da podelim sve moguće informacije koje mogu da budu korisne ženama kod kojih je pronađena ova anomalija, a koje žele da ostanu trudne - objasnila je Kelsi, prenosi Daily Mail.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)