Odrasli

DOKTORI SU JE UBEĐIVALI DA JE ZDRAVA, A KRISTINI OSTALO NEKOLIKO SATI ŽIVOTA: Na ovaj simptom nisu reagovali (FOTO)

Njena porodica je i dalje besna i ne može da shvati kako se ovo dogodilo.

17.10.2024 12:20

DOKTORI SU JE UBEĐIVALI DA JE ZDRAVA, A KRISTINI OSTALO NEKOLIKO SATI ŽIVOTA: Na ovaj simptom nisu reagovali (FOTO)
Facebook/Christine Louise Bond

Porodica Kristine Bond iz Litherlanda ostala je šokirana kada su lekari otkrili da ona umire od raka, iako je dve godine ranije bila ubeđena da nema razloga za brigu i da je zdrava. Njena rođaka, Kler Purvis, tvrdi da je Kristina otišla kod lekara zbog kvržice na bubregu pre dve godine, ali joj je rečeno da je zdrava.

- Kristina je pre dve godine pronašla kvržicu na bubregu i otišla je kod lekara, ali rečeno joj je da nema razloga za brigu - rekla je Kler.

Facebook/Christine Louise Bond

Kristinu su ubedili da je zdrava, a onda je preminula od raka

Ali, umesto toga, ona je počela naglo da mršavi, postala je umorna, imala je bolove u leđima.

Kristina je prvo bila upućena na tretman za išijas, uverena da nema ozbiljan zdravstveni problem. Međutim, kako su bolovi u leđima i nogama trajali, a gubitak težine i konstantan umor postali sve izraženiji, na kraju je dijagnostikovan artritis u kuku. Tek nakon što je urađen test krvi, otkrivena je prava priroda njenih zdravstvenih problema - rak.

- Bila je toliko slaba kada je izgubila na težini, pa je poslata na analize krvi. Nazvali su je da kažu da mora u bolnicu i uradili su joj dodatne analize. Rečeno joj je da ima rak kičme, kuka i bubrega - navela je Kler.

Nakon postavljanja dijagnoze njoj je bilo potrebno hitno lečenje, a rak je nastavio da se širi.

- Lekari su prestali sa lekovima jer nisu delovali, rekli su da ima još nekoliko meseci koji su se pretvorili u nedelje, a onda su nam rekli da su u pitanju dani. Preminula je ubrzo u bolnici - ispričala je tužno Kler.

Kler je rekla da su Kristina i ona bile najbolje prijateljice od najranijih dana.

- Mi smo kao sestre, ali smo zajedno išle u osnovnu i srednju školu, ona je doslovno moja najbolja prijateljica. Zajedno smo odrasle na svakom koraku, imamo toliko zajedničkih uspomena. Jednostavno ne mogu da shvatim činjenicu da je otišla, i to tako brzo. Ako se ja ovako osećam, ne znam kako njena deca prolaze kroz to. Ona je majka petoro dece i ima troje unučadi. Kristinino najmlađe dete ima samo sedam godina, a najstarije 26. Sva njena su deca bila neverovatno snažna - rekla je drugarica preminule Kristine, prenosi Daily Mail.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)