Odrasli

POJELA BURGER I POČELA DA SE GUŠI, LICE JOJ JE OTEKLO, MISLILA DA UMIRE: Umalo je nije ubila stvar koju svi imaju u kući!

Četiri sata se borila za život.

30.09.2024 18:30

POJELA BURGER I POČELA DA SE GUŠI, LICE JOJ JE OTEKLO, MISLILA DA UMIRE: Umalo je nije ubila stvar koju svi imaju u kući!
Privatna arhiva

Bet Mekintoš je otišla na burger u Ekziteru i umalo je glavom platila želju za brzom hranom. Par minuta nakon što je pojela čizburger počela je da se guši i ubrzo je upala u anafilaktički šok. Da nije odmah prevezena u bolnicu, veliko je pitanje da li bi preživela.

- Bilo je veoma ozbiljno i mislila sam da je to stvarno moj kraj. U roku od nekoliko minuta mi je lice pocrvenelo i oči su mi natekle. Grlo je počelo da se zatvara i osećala sam da nemam vazduha. EpiPen koji stalno nosim zbog alergije na orašaste plodove mi je malo pomogao, ali zaista ne znam kako bi se sve završilo da Hitna pomoć nije odmah stigla - navodi i Bet i dodaje da je bolnici doživela još jedan napad kao i da su svrab, kašalj i kratak dah trajali još najmanje četiri sata.

Inače, ona je pre tri godine otkrila da je alergična na orašaste plodove.

Međutim, ono što je uznemirujuće u celoj priči je da čizburger koji je Bet pojela uopšte ne sadrži orašaste plodove. Radi se o standardnom burgeru sa goveđim mesom, parčićima sira, lukom, kečapom, krastavcima i senfom.

Shutterstock

Bet je obožavala da jede burger 

Ispostavilo se da njen slučaj nije jedini, i nadležne službe u Velikoj Britaniji su objavile hitno upozorenje svima koji su alergični na orašaste plodove, da po svaku cenu izbegavaju senf, budući da su pojedini proizvodi koji sadrže senf kontaminirani.

Policija se takođe uključila u ovaj slučaj, i pokušava da otkrije koji su sve proizvodi kontaminirani.

Sa druge strane, lanac brze hrane u kojem je Bet pojela burger koji ju je umalo ubio, tvrdi da oni koriste senf koji provereno nije kontaminiran, piše The Sun. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)