Odrasli

BIO JE VEGAN I MUZIČKA NADA, A ONDA SE SVE PROMENILO: Zbog jednog neverovatnog razloga je ponovo počeo da jede meso i danas izgleda transformisano! (VIDEO)

Nikolas Peri zbog loše ishrane ne može da spava, ima ozbiljne probleme sa digetivnim traktom i erekcijom što mu se, prema sopstvenom priznanju, nikad nije dešavalo dok je bio vegan.

16.03.2023 19:01

BIO JE VEGAN I MUZIČKA NADA, A ONDA SE SVE PROMENILO: Zbog jednog neverovatnog razloga je ponovo počeo da jede meso i danas izgleda transformisano! (VIDEO)
Printscreen Youtube/@Nikocado Avocado

Nikokado Avokado (30) je internet senzacija koji je od prejedanja napravio unosan biznis. Ima milione pratilaca na društvenim mrežama, a ljudi plaćaju da gledaju kako se prežderava nezdravom hranom, pa je od 2014. do danas zaradio milione, piše britanski Dejli star.

Međutim, kako je sam priznao u razgovoru za medije, iako sad ima ozbiljne zdravstvene probleme, nema nameru da prestane sa prejedanjem brze hrane iako je svestan koliko to loše utiče na njegov organizam.

Zaradio milione

Njegovo pravo ime je Nikolas Peri, rođen je u Ukrajini, ali je usvojen i detinjstvo je proveo u Pensilvaniji. Bio je mlad, perspektivni violinista i 2014. godine je otvorio svoj Jutjub kanal kako bi promovisao muziku. Tada je ima 68 kilograma i bio je vegan.

Međutim, iz silne želje da pošto poto postane slavna ličnost, Nikolas je pobrisao sve svoje stare snimke i fotografije sa interneta i započeo biznis sa prejedanjem.

- Imao sam možda 160 dolara na računu kad sam počeo ovaj posao. Danas, devet godina kasnije, imam milione dolara i milione fanova koji me prate na mrežama. U međuvremenu sam udvostručio svoju težinu i danas imam više od 150 kilograma - rekao je on.

Plače na WC šolji

Umesto muzičkih snova i nastupa u prestižnim koncertnim dvoranama, Nikolas je postao slavan zahvaljujući prežderavanju. Gotovo svakodnevno postavlja snimke i fotografije prejedanja. Međutim, njegov biznis ima i mračnu stranu i doneo mu je brojne zdravstvene probleme.

- Toliko jedem da mi se čini da mi digestivni trakt gori od tolike količine brze hrane koju pojedem. Ne mogu da zaspim, a onda trčim u toalet zbog dijareje, sedim na WC šolji i plačem - priznao je on.

Nikolas se teško kreće, pa je kupio jednu vrstu električnohg skutera na četiri točka. Prema njegovom priznanju, prejedanje sve više utiče i na njegov se*sulani život.

- Pojavili su mi se problemi sa erekcijom. To mi se nikad nije događalo dok sam bio mršav i vegan - priznao je Nikolas. 

On veruje da je osim prejedanja za njegovu prekomernu težinu krivo i zadržavanje viška vode u organizmu. Daleko od kamera, kako tvrdi, jede dosta povrća kako bi koliko toliko održao zdravim svoj organizam koji svakodnevno zatrpava "džank fudom". 

Podeljene reakcije

Njegovi šokantni video snimci podelili su njegove fanove na internetu. I dok jedni tvrde da to što radi nije zdravo i da mora pod hitno da prestane sa prejedanjem, ima i onih koji ga podržavaju.

- Strašno je to što radiš samom sebi. Gojaznost nije zdrava i ne mogu da verujem da tek tako odbacuješ svoj život - 

- Ubijate se hranom! Molim vas povedite računa o svom zdravlju - 

- Kad ovo vidim shvatim koliko je važno da se hranim zdravo i motiviše da idem u teretanu. Hvala Nikokadu - bili su samo neki od komentara na njegovo prežderavanje.

Bilo je i onih koji su mislili drugačije.

- Nisi debeo, ti si zdravo krupan.

- Samo nastavi tako, šta te briga ko šta priča - bili su samo neki od komentara na njegovom postu o prejedanju. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)