Odrasli

OTKRIO KAKVO OBOLJENJE JE DOBIO, PA NAKON TOGA OTIŠAO U TERETANU: Reakcija javnosti bila je brutalna, komentari se samo nižu (VIDEO)

Suočio se sa težim oblikom boginja zbog kojih je njegov izgled doveden u pitanje.

14.01.2023 20:01

OTKRIO KAKVO OBOLJENJE JE DOBIO, PA NAKON TOGA OTIŠAO U TERETANU: Reakcija javnosti bila je brutalna, komentari se samo nižu  (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/stojiljko1

Vežbanje u teretani podrazumeva jaku disciplinu, želju a preduslov za sve je dobro zdravstveno stanje. Svaki narušeni segment može uticati na efikasnost i uopšte funkcionalnost vežbača. Oni koji vežbaju posebno vode računa o ishrani, zdravlju te paze da ih ne dobiju bilo kakvu infekcija ili virus jer će im to otežati akivnost na koju su navikli.

Tiktoker koji na ovoj mreži objavljuje svoje snimke pod nalogom "Stojiljko" pokazao je kako je uspeo da se vrati treniranju nakon preležanih boginja. Iako je svojstveno da se ovo virusno oboljenje preleži još u detinjstvu, dešava se da ga neki odrasli preleže u kasnijem dobu, ali da to mnogo teže prođe.

Ovaj momak je pokazao da se suočio sa težim oblikom boginja koje su prekrile celo njegovo lice i telo, te su mu zbog toga mnogi rekli da će, nakon što ih preleži, biti težak povratak treniranju te da sa tim malo sačeka. U objavi koju je objavio na svom nalogu on je pokazao da se brzo vratio treniranju i da izgleda još bolje i jače. 

- Nikada ne odustaj-

- Poštovanje-

- Čovek je životinja, evo primera. Svaka čast -

- Respekt, sve se može uz trud i cilj - komentarisali su pratioci.

 

@stojiljko1 Jedva preživeo brat, insta:stojiljko #fyp #viral #gymtok #foryoupage ♬ original sound

 

Dok su neki govorili kako je to od sterodia, drugi su mislili da su u pitanju akne i bubuljice. Jedna devojka je tiktokeru rekla da boginje izgledaju strašno, poput nekadašnje variola vere. Momak je objasnio da je to samo zbog toga što je boginje dobio kao odrastao čovek.

Ovaj trener objavljuje svoje sadržaje na tiktoku promovišući zdrav način života i treniranje te pokazuje time kako je u odličnoj formi. Ono što i on u svojim objavama ističe poput drugih koji su godinama u fitnesu jeste da za uspeh nije potrebna motvacija već disciplina. 

Mladič je dodao kako je fokusiran na transformacije ljudi te pomaže mnogima da promene način ishrane i života, kako bi postigli boljitak i na svom izgledu i uopšte zdravlju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)