Zanimljivosti

SVE SE PUŠI: Jelisaveta Orašanin u superelegantnom izdanju sa ČAŠOM NA GLAVI! (FOTO+VIDEO)

Glumica je bila gošća na svadbi gde je blistala u seksepilnoj haljini, mreže izgorele od njenih dugih nogu, a koliko se dobro provela uverite se sami!

02.08.2022 12:00

SVE SE PUŠI: Jelisaveta Orašanin u superelegantnom izdanju sa ČAŠOM NA GLAVI! (FOTO+VIDEO)
instagram-jagodenamagli

Glumica Jelisaveta Orašanin bila je jedna od gošći na svadbi manekenke Mine Milutinović i košarkaša Nemanje Nedovića. Ona se za tu priliku odlučila za srebrnu top haljinu koja je istakla sve njena obline. Haljina je bila nabrana u predelu desnog kuka i imala je dubok šlic tako da je otkrivala duge noge zgodne glumice.

Supruga košarkaša Miloša Teodosića celokupan galmurozan izgled upotpunila je srebrnim sandalama čiji kaiševi su se uvijali visoko oko Jelisavetinih zglobova.

Mereže su i ovaj put izgorele.

- Odjednom mi se nenormalno ugrejao telefon -

- Savršena žena -

- Prelepa -

- Divna si -

- Dominiraš -

- Najbolje noge Srbije -

- Mala lomi u struku!

Glumica je kosu pustila i uvila je na krajevima, a za šminku je bio zadužen Lazić Laza. Ona se slikala pored oldtajmera kojim su došli mladenci Mina i Nemanja, a na svadbi se ludo zabavljala. Bila je vesela ceo dan i igrala je na podijumu tik uz mladu.

Na svadbi se odlično provela

Jelisaveta je snimkom koji je objavila na Instagramu pokušala da dočara delić atosfere sa svadbe, a prilično je uspela u tome. Ona na videu igra sa prijateljem, producentom Ljubomirom Dorontićem i njih dvoje stavljaju čaše na glavu, a uspevaju i tako da igraju i pevaju.

Samo neki od komentara na njihovu izvedbu bili su sledeći:

- Plašim se za to mesti gde ste vas dvoje zajedno -

- Izgrmeli -

- Genijalni -

- Kraljica zabave -

- Žena brat -

- Carica -

- Samo veselo -

- Uvek gospođetina -

- Samo tako nastavite -

BONUS VIDEO:

Komentari (0)