Zanimljivosti

OPERISANA JE ČAK DEVET PUTA ZA 24 SATA! Hirurzima je dala 700.000 DOLARA samo da bi postigla jedan jedini cilj!

Ova Brazilka pomerila je sve granice i tvrdi da njeno vreme tek dolazi.

03.07.2022 18:00

OPERISANA JE ČAK DEVET PUTA ZA 24 SATA! Hirurzima je dala 700.000 DOLARA samo da bi postigla jedan jedini cilj!
Printscreen/Youtube/truly

Nije tajna da većina devojaka sledi stil najpoznatije starlete na svetu, Kim Kardašijan, kao i da je ona nametnula nove standarde za medije prihvatljivog fizičkog izgleda, mode, pa i stila života. Konturisano lice, ravna kosa i telo u obliku peščanog sata prepoznatljivi su za poznatu rijaliti zvezdu, a baš takve bi volele da budu mnoge devojke širom planete. Većina se zbog nezadovoljstva izgledom prepusti estetskim korekcijama koje, nažalost, u mnogim slučajevima promene lični opis, pa i unakaze izgled ili pak dovedu do ozbiljnih zdravstvenih komplikacija. Ima i onih koji uspeju da ostvare željeni cilj, ali plate za to pravo bogatstvo. 

To je na svojoj koži osetila Brazilka Dženifer Pamplona, koja je bila spremna da čak 20 puta ide pod nož plastičnog hirurga kako bi sebi ostvarila jednu jedinu želju - da liči na ljubimicu Kim Kardašijan.

Dženifer ima 29 godina i sa prvim korekcijama je počela kada joj je bilo samo 17. Tada je uradila prvu operaciju povećanja grudi, a u jednom trenutku je imala čak devet operacija za 24 sata. Na sve to ona je potrošila vrtoglavih 700.000 dolara. 

Ta Instagram zvezda tvrdi da joj je novi izgled doneo mnogo novca i nove poslove, ali da čitav taj proces i nije bio baš sjajan, što se često odražavalo i na njeno zdravlje. Neka neprijatna iskustva nije zaboravila.

- Kada sam radila proceduru na zadnjici moj doktor mi nije stavio dovoljno anestetika. Pritisak mi je pao i mislila sam da ću umreti. Bilo je jako loše - priznala je brazilska Kim.

Iako je sve radila za svoj izgled, pa čak i sebi na štetu, opet ne bi ništa menjala na tom putu i veruje da će nastaviti sa transformacijom svog tela i u budućnosti. Ona tvrdi da njeno vreme tek dolazi i da je Kim već zvezda na izmaku.

- Sada je moje vreme. Gotovo je sa "U korak sa Kardašijanovima" - rekla je ambiciozna Brazilka aludirajući na čuveni rijaliti porodice Kardašijan. 

Čak tri operacije nosa, tri operacije grudi, liposukcije i mnoge druge intervencije su zaslužne za Dženiferin sadašnji izgled. Fileri, fejsliftinzi i druge korekcije ona nabraja kao regularne kozmetičke tretmane, a ne operacije. Kako je rekla, to joj je toliko regularno da se oseća kao da ide u supermarket.

Mnogi je na ulici poistovećuju sa starletom, neki misle da joj je čak i sestra, ali ona veruje da će preteći slavu trenutno najpoznatij starlete. Neprestana transformacija tela i rad na njemu je čine srećnom i sa samopouzdanjem, tako da će nastaviti da radi to i dalje, otkrila je u jednom intervjuu.

BOUS VIDEO:

Komentari (0)