Zanimljivosti

KAJLI ima SPISAK PRAVILA koja morate da poštujete ako želite da budete njen PRIJATELJ. Da li biste vi pristali na ove zahteve?

Da li ste nekada uslovljavali prijatelje nečim da bi se družili sa vama? Verovali ili ne, rijaliti zvezda Kajli Džener ima prohteve i kada su prijateljstva u pitanju.

07.06.2022 21:00

KAJLI ima SPISAK PRAVILA koja morate da poštujete ako želite da budete njen PRIJATELJ. Da li biste vi pristali na ove zahteve?
Instagram- kyliejenner

Iako na svojim profilima ne deli često fotke sa svojim prijateljima, Kajli Džener ima mali krug od nekoliko njih, ali veoma bliskih. Ona voli lojalnost u prijateljstvu i navodno nameće neka pravila koji se moraju svi pridržavati kako bi njihovo prijateljstvo opstalo.

Postoji nekoliko pravila koja moraju da ispoštuju njeni prijatelji:

Pravilo 1- Nema zabavljanja sa bivšim momcima

Kajli je strogo naznačila da u njenom životu nema mesta za one prijatelje koji „bacaju oko“ na njene bivše partnere. Zapravo, to se odnosi na sve Kardašijanovke. Ni bivši partneri njenih sestara ne dolaze u obzir, ukoliko prijatelji žele dobar odnos sa njom. Nakon neprijatnog iskustva koje je doživela njena sestra zbog prevare partnera sa Kajlinom prijateljicom, Kajli se plaši da ne prđe opet kroz isto. 

Pravilo 2- Ona ili Kendal?

Kajli je po prirodi posesivna i ne voli da deli prijatelje sa porodicom, pa je tako jedan od njenih uslova da oni biraju između nje i Kendal. Njih dve su navodno imale svađu zbog Hejli Boldvin.

 

 

Pravilo 3 - Trudnoće i porođaji u tajnosti

Kajli je prilično misteriozna i želi da neke stvari zadrži za sebe, kao što su trudnoće i porođaji.  Kada je Kajli bila trudna sa Stormi, javnost uopšte nije bila upoznata sa tim, sve dok je nije rodila, jer je ona tako naredila svojim prijateljima. Jedan izvor je rekao da je to bilo prilično teško za njene prijatelje i da je kada se napokon porodila, to bilo veliko olakšanje za sve.

Pravilo 4 - Kajli planira odevne kombinacije

Kajli uživa da nosi odgovarajuću odeću sa prijateljima, ali da ona bude ta koja bira. Ona i njena prijateljica Anastasia Karamikolau, nosile su sličnu odeću u mnogim prilikama. Kajli kaže da njih dve to rade još od srednje škole.

 

 

Pravilo 5 - Sve mora da se vrti oko nje

Prijatelji bi trebalo da sve svoje vreme posvete njoj. Njena bivša prijateljica Džordan Vuds je u jednoj emisiji ispričala kako zajedno posećuju neke događaje i brojna mesta i da se dešava da je ona nekada čeka i po 2 sata i da zbog toga teško održava ravnotežu u životu.

Pravilo 6 - Ona uvek bira porodicu ispred prijatelja

Svoju lojalnost porodici Kajli je pokazala ne prisustvujući rođendanskoj zabavi Skota Disika, nakon što se Sofija Riči, Kloina drugarica, rastala od njega. Kardašijanke su izuzetno lojalne jedna drugoj i Kajli je u ovom slučaju odabrala porodicu, kao što je to učinila i sa bivšom prijateljicom Vuds, iako je Kloi više puta naglasila da nema problem sa njihovim prijateljstvom.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)