Zanimljivosti

Novak Đoković SA GLUMCIMA NA SCENI, evo zbog koga je i zaigrao!

Najpoznatiji svetski teniser iz dana u dan pokazuje da je najbolji ne samo teniser već i čovek. On je u predstavi čiji je prihod bio namenjen deci nastradalih rudara i zaigrao.

06.06.2022 19:00

Novak Đoković SA GLUMCIMA NA SCENI, evo zbog koga je i zaigrao!
Profimedia

Novak i Jelena Đoković posetili su humantiarnu prestavu "Brod plovi za decu rudara", a tom prilikom Novak je potvrdio da će se duplirati iznos svake prodate karte, o čemu je Srećna Republika već pisla ovde.

Glumice i sestre Sloboda i Dragana Mićalović, glumac Srđan Timarov i bračni par Đoković slikali su se nasmejani pred sam početak predstave.

- Mi smo narod koji ima ogromno srce! Dragi moji naš brod je plovio za decu stradalih rudara u rudniku “Soko”. Beskrajno sam zahvalna onima koji su podržali sve i bili deo ovog humanog čina! Hvala!! - napisala je Dragana Mićalović uz objavu na svom Instagram nalogu.

 

 

Sloboda Mićalović se tom prilikom opredelila za čipkani uski crni kombinezon koji je u delu od početka butina providan, prsluk-sako i sandale.

Glumica je pak ispod objave napisala:

- Moji prijatelji imaju veliko srce -

Dragana Mićalović je blistala u elegantnoj beloj satenskoj haljini sa crnom mašnom, a kombinaciju je dopunila plavim salonkama.

 

 

Komentari podrške su pljuštali sa svih strana.

- "Čini ono čime ćeš postati dostojan da budeš srećan.” Bravo za to veliko srce -

- Jeca i Nole su život koji ponovo treba da udišemo, naš kiseonik. Vole decu, zemlju, vole sve oko sebe, imaju posebnu misiju da nas vrate zdravim stilovima života. Da umemo da cenimo ono što nam je dato dolaskom na ovaj svet, mir, ljubav, zajedništvo, humane ciljeve, kulturu i sve lepo. Oni nam to nesebično nude, samo moramo da razumemo i primenimo. Volim ih puno -

- Na jednom mestu sakupili se najbolji! Bravo za predivnu i najlepšu ekipu! Volim vas svim srcem svojim -

- Bravo svima -

- Velika srca se često nađu zajedno -

Pogledajte i delić atmosfere sa predstave u kojoj se Novak nije libio da zaigra.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)