Zanimljivosti

Zašto je Kajli Džener dala sinu srednje ime Žak?

U porodici Trevisa Skot već nekoliko generacija nosi ovo ime

01.03.2022 19:30

Zašto je Kajli Džener dala sinu srednje ime Žak?
Pixabay

Nedavno je otkriveno da je Kajli Džener svom sinu Volfu Vebsteru dala srednje ime Žak, po njegovom ocu i njenom partneru Trevisu Skotu.

Kajli je objavila da ona i Trevis očekuju svoje drugo zajedničko dete u septembru 2021. godine, nakon nekoliko meseci nagađanja. Ova 24-godišnjakinja je to otkrila na Instagramu, a svoj stomačić je prvi put pokazala na Nedelji mode u Njujorku.

Tanjug/AP

Dečak je srednje ime dobio po pravom imenu Trevisa Skota

 

Nakon tragedije koja se desila na Trevisovom koncertu na Astrovorld festivalu gde je poginulo osam, a povređeno više od 300 ljudi, Kajli je prestala da deli bilo šta na društvenim mrežama. Tek krajem decembra se ponovo oglasila.

Dečak je rođen 2.2.2022. a Kajli je bebi dala ime Volf Vebster i srednje ime Žak, u čast njegovog oca Trevisa sa kojim se zabavlja od 2017. godine i sa kojim ima četvorogodišnju ćerku Stormi.

printscreen/instagram.com

Volf Žak Vebster je rođen 2.2.2022.

 

I Trevisov otac, koji je takođe muzičar, nosi ovo ime i poznat je kao Žak Vebster. Prema Nickiswift-u, Trevis nije imao najbolji odnos sa ocem tokom odrastanja. Čak se prisetio trenutaka kada su se njih dvojica tukli pred njegovim prijateljima.

Uprkos njihovom burnom odnosu, Travis je napravio sličnu karijeru kao i njegov otac koji je soul i džez muzičar i koji mu je priznao da ne voli njegovu muziku. Ali Trevis uvek naglašava da su ga očeve muzičke sposobnosti inspirisale za stvaranje svoje muzike. Pored toga, na njega je veliki uticaj imao i deda koji je magistrirao muzičku kompoziciju i bavio se komponovanjem džeza.

Kako se čini, svi u porodici sa imenom Žak, su skloni muzici što Trevisu mnogo znači. Možda će Volf jednog dana izrasti u uspešnog muzičara, poput svog oca, dede i pradede, piše Screenrant.com.

Komentari (0)