Zanimljivosti

SKANDAL VEKA - FUDBALER ISTETOVIRAO IME ĆERKE, A ONDA JE STIGLO PORAŽAVAJUĆE PISMO: Njegova žena sve je javno priznala

Tobajas je zbog stresne situacije koja mu se dogodila postao čak i "priča sa društvenih mreža".

26.10.2024 14:01

SKANDAL VEKA - FUDBALER ISTETOVIRAO IME ĆERKE, A ONDA JE STIGLO PORAŽAVAJUĆE PISMO: Njegova žena sve je javno priznala
Instagram/iingridllima

Vinisijus Tobajas, mladi fudbaler Šahtjora iz Donjecka, nedavno je doživeo šok kada je saznao da nije biološki otac ćerke Maite. Naime, DNK test za utvrđivanje očinstva otkrio je istinu koja je potresla Tobajasa i njegovu bivšu partnerku Ingrid Limu.

Veza sa influenserkom Ingrid Limom


Tobajas je bio u vezi, pa čak i braku, sa influenserkom Ingrid Limom, koja se nedavno porodila. Iako su njih dvoje okončali svoju vezu dok je ona bila trudna, Tobajas je pokazao svoju posvećenost tetovažom imena devojčice. Međutim, sumnje u očinstvo su se pojavile, jer je Ingrid priznala da je imala aferu sa drugim muškarcem tokom njihovog braka, ističući da su oboje bili neverni tokom odnosa.

Instagram/iingridllima

Ingrid je objavila da više nije sa slavnim fudbalerom u vezi


Ingrid je javno progovorila o ovoj situaciji putem svog Instagram profila, iznoseći detalje o njihovom odnosu i konačnom otkriću o očinstvu.

Emotivni šok i javno obraćanje


Ovo otkriće je za Tobajasa predstavljalo veliki udarac, a Ingrid je odlučila da javno iznese svoju stranu priče kako bi objasnila situaciju i stavila tačku na spekulacije. Inače, ona je sama uradila test i javno rekala o čemu se radi.

- Kao što svi već znaju, Vinisiju i ja nismo zajedno već duže vreme, i tokom tih dolazaka i odlazaka imala sam vezu sa nekim. Odlučili smo da uradimo DNK test i Maite nije njegova ćerka. Iskreno vas molim da prestanete da ga napadate, na moj zahtev je odlučio da ne prisustvuje porođaju i ne objavljuje ništa o Maite dok test nije urađen. Vinisijus i ja smo već sedeli i razgovarali prijateljski. Želim mu sve najbolje na svetu, da može da nastavi svoj život u miru - objasnila je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ingrid (@iingridllima)


Ova informacija je postala je viralna i na društvenim mrežama te mnoge stranice dele da fudbaler nije otac bebe, kao i kako izgleda tetovaža koju je posvetio devojčici.

 

Inače, izvor blizak paru kaže da je njihova veza bila burna, a navodno tokom jedne od pauza koje su imali, ona je ostala trudna sa nekim drugim, a navodi se da je u pitanju dostavljač.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)