Roditeljstvo

OVAJ VIDEO JE POGLEDAN 1,6 MILIONA PUTA: Majka je došla kod ćerke, ne sluteći šta je čeka, videla je šta ona drži u ruci i skamenila se, a onda zavrištala! (VIDEO)

Karol Haksford je sa čitavim svetom želela da podeli emotivan trenutak zbog kog suze same teku.

24.10.2024 13:35

OVAJ VIDEO JE POGLEDAN 1,6 MILIONA PUTA: Majka je došla kod ćerke, ne sluteći šta je čeka, videla je šta ona drži u ruci i skamenila se, a onda zavrištala! (VIDEO)
tiktok/printscreen/kokohux

Karol Haksford je tri godine pokušavala da ostane u drugom stanju da bi sa suprugom konačno dobila bebu, ali to im nikako nije polazilo za rukom. Nakon svega odlučili su da se ona podvrgne vantelesnoj oplodnji, koja je konačno dovela do željene trudnoće.

Uzbuđena i presrećna, Karol odlučila je da ove lepe vesti podeli s majkom, koja je nestrpljivo očekivala unuče i patila zajedno s ćerkom što ona ne ostaje u drugom stanju.

U viralnom snimku koji je prikupio više od 1,6 miliona pregleda Karol je zabeležila reakciju svoje majke nakon što joj je saopštila da je u drugom stanju i pokazala joj pozotivan test na trudnoću. Kako je objasnila Karol, majka joj je bila najveća podrška tokom napornog puta ventelesne oplodne.

- Ona oseća svu moju bol i patnju tokom procesa vantelesne oplodnje. Zato smo želeli da zabeležimo ovaj trenutak kad saznaje da sam u drugom stanju kao našu zahvalnost za podršku koju smo imali od nje. Znam da će slično reagovati i moj tata koji je takođe bio naša velika podrška na ovom putu - napisala je Karol uz emotivan video-snimak koji je postavila na mreže.

@kokohux My mom has been our biggest support system since day one. All the pain and suffering we felt during this journey, i know she felt too. We wouldnt have gotten to this moment without her and we are so thankful for everything she has done and continues to do for us. I know my dad was standing right next to her every step of the way 💛🥹 #ivf #fertilityjourney #unexplainedinfertility #ivfstory #infertilityawareness #frozenembryotransfer #fet3 #ivfsuccess #pregnancyannouncement ♬ Forever - Noah Kahan

Na snimku se vidi Karol kako u ruci drži pozitivan test na trudnoću i uzbuđeno očekuje majčin dolazak. 

- Pozvala sam majku da odmah dođe kod nas navodno zbog novog tepiha. Rekla sam joj da mi je potrebna da pogleda zajedno zato što nisam sigurna da li mi se sviđa. Ona ništa ne sluti, a kad dođe, daću joj pozitivan test na trudnoću. Moram priznati da sam preplašena i nervozna - uzbuđeno kaže Karol u snimku. 

Njen suprug je izvirivao kroz stakleni deo ulaznih vrata očekuju da mu dođe tašta. U narednom kadru vidi se Karolina majka kako ulazi u dom svoje ćerke, spušta torbu na ormarić u hodniku. Uzbuđena ćerka joj je prišla i samo pokazala pozitivan test za trudnoću. 

Njena majka je šokirano gledala test u ćerkinoj ruci i shvatila šta to znači. Pokrila je lice rukama i zaplakala od sreće. A onda je zagrlila ćerku i dugo je nije puštala iz zagrljaja, dok je plakala od sreće. U jednom trenutku je obrisala suze i zagrlila zeta da mu čestita dolazak bebe. Njena iskrena i emotivna reakcija je rasplakala i Karol.

- O moj bože! O moj bože! Znala sam da će sve biti dobro - vriskala je Karolina majka kroz suze, ne verujući da će konačno postati baka.

Usledili su brojni komentari na ovaj njen emotivan post.

- Ovo je prelepo. I mene ste rasplakale.

- Sviđa mi se što vaš muž već ima energiju jednog tate i vodi računa o detaljima. 

- Samo da se zna mama izgleda top.

- Mnogo sam srećna zbog vas, ovo mi daje nadu da će i moja vantelesna oplodnja uspeti.

- Čestitam od srca. Već se vidi da će ova beba biti obožavana - bili su samo neki od komentara na ovaj post.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)