Zanimljivosti

NA OVU MAČKETINU GOREO JE SVAKI MUŠKARAC IKADA - a muž joj "pljunuo u facu": Igrao je prljavu igru - i to s 27 žena!

Hale Beri nije dobro prošla u ovom braku - a mnogo je volela supruga.

18.10.2024 20:05

NA OVU MAČKETINU GOREO JE SVAKI MUŠKARAC IKADA - a muž joj "pljunuo u facu": Igrao je prljavu igru - i to s 27 žena!
The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Hale Beri je 2002. godine osvojila Oskara za najbolju glumicu za ulogu u filmu "Monster's Ball" , čime je postala prva Afroamerikanka koja je dobila ovu prestižnu nagradu u toj kategoriji. U trenutku kada je primila nagradu, njen suprug Erik Benet bio je pored nje, pružajući joj podršku i ovacijama. Međutim, svega deset dana nakon ovog velikog dostignuća, njihova ljubavna priča skrenula je mračnom stranputicom.

Šokantne vesti o neverstvu

U intervjuu sa Oprom Vinfri, Hale je otkrila da je saznala za Benetovu neveru kroz izveštaj u medijima. Iako isprva nije verovala tim navodima i čak je razmatrala tužbu protiv časopisa, Benet je ubrzo priznao istinitost tih tvrdnji.

- Bilo je srceparajuće, jer sam imala savršen brak, izjavila je Beri, naglašavajući kako je Erik bio jedan od najljubaznijih ljudi koje je ikada srela. Njena želja da spasi brak bila je snažna, ali su se stvari brzo pogoršale.

Nakon što je Benet priznao neverstvo, Beri je pokušala da razume uzroke njegovih dela.

- Htela sam da to popravim, priznala je. 

Postavila je pitanje da li je možda učinila nešto pogrešno u braku, poput previše posvećenosti poslu. Ubrzo je saznala da nije reč o jednom incidentu, već o višestrukim aferama.

- Sledeće dve nedelje mog života, saznala sam da se radilo o mnogo žena ispričala je Beri.

Ovaj šok je doveo do njenog emocionalnog sloma, a ona se osećala kao da je njen svet srušen nakon saznanja o silnim prevarama u braku

Benet je nakon otkrivanja neverstava potražio pomoć zbog svojih problema, za koje je tvrdio da nisu posledica zavisnosti od polnih odnosa. U razgovoru sa medijima, izjavio je:

- Nisam zavisan od odnosa. Napravio sam neke stvarno, stvarno glupe, bolne greške. Njegovo objašnjenje nije umanjilo bol koji je Beri osećala. U intervjuu sa Oprom, ona je otkrila kako je, nakon saznanja o prevarama, imala teškoće da se suoči sa svojim emocijama.

-Imala sam emocionalni slom. I taj prozor, izgledao je jako dobro, rekla je, opisujući trenutke kada se osećala bespomoćno.

Pokušali su da spase svoj brak

Beri i Benet su oboje bili voljni da pokušaju da spasu svoj brak, iako su se suočavali sa brojnim izazovima. Hali je često govorila o svom trudu da razume Erikove probleme, dok je on pokušavao da ponovo izgradi poverenje.

- Pokušali smo da ponovo otkrijemo ovu tačku osećanja prijatnog, bezbednog i pouzdanog u vezi, rekao je Benet u intervjuu za People. Ipak, uprkos njihovim naporima, Benet je bio svestan da je povređeno poverenje bilo preveliko breme za njihov odnos.

Elizabeth Goodenough / Everett / Profimedia

Za Hale Beri - ceo svet je bio srušen

Iako su oboje pokušali da spase svoj brak, na kraju su se zvanično razdvojili 2003. godine. Benet je priznao da su njihovi lični problemi doprineli razlazu:

- Bilo je kao da je Titanik potonuo. Hale Beri je kasnije izjavila da su se trudili da ponovo izgrade poverenje, ali da je bilo previše emocionalnih rana koje su ostale neizlečene. Ova situacija ih je oboje naučila važnim lekcijama o ljubavi, poverenju i opraštanju.

Nakon razlaza, Hali Beri je nastavila sa svojom karijerom, fokusirajući se na lični razvoj i oporavak. Njena sposobnost da se nosi sa izazovima postala je inspiracija za mnoge. U intervjuima je govorila o važnosti mentalnog zdravlja i o tome kako je pronašla snagu da prevaziđe teškoće kroz terapiju i samorefleksiju. Erik Benet je, s druge strane, nastavio da se bavi muzikom i radom na sebi, priznajući da je potrebno vreme da se isprave greške iz prošlosti.

Svađaju se preko novina

Svađa između Beri i Beneta, koja se odvijala kroz medije, započela je nakon njihovog razvoda 2005. godine. Beri je u intervjuu 2006. priznala da joj nije lako da plaća alimentaciju bivšem mužu, posebno nakon što je, kako tvrdi, bio neveran 27 puta. Benet je to označio kao laž, ističući da je priznao svoje greške u braku, ali da je Beri preuveličala situaciju.

U međuvremenu, Benet je kritikovao Beri zbog njenih izjava, naglašavajući da to može negativno da utiče na njihovu kćerku. Kasnije je Beri tokom razvoda od trećeg muža doživela slične kritike od svog prvog muža, Dejvida Džastisa, koji je ukazao na to kako su njen bivši muževi postali "najgori momci" nakon raskida.

Njihova prošlost je dodatno osvetljena komentarima drugih bivših partnera, a oba su sada u novim vezama.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)