Zanimljivosti

SVI MISLILI DA JE MICA DOBRICA, A ON DOBIO VANBRAČNO DETE: 15 godina varao ženu sa zvezdom iz filmova za odrasle!

Sve o vanbračnom detetu i ljubavnici Dejva Grola.

18.09.2024 11:11

SVI MISLILI DA JE MICA DOBRICA, A ON DOBIO VANBRAČNO DETE: 15 godina varao ženu sa zvezdom iz filmova za odrasle!
Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia, PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia, Tanjug AP

Legendarni muzičar Dejv Grol, frontmen grupe Foo Fighters i nekadašnji bubnjar čuvenog benda Nirvana, suočio se sa ozbiljnim optužbama o dugogodišnjoj tajnoj vezi sa zvezdom filmova za odrasle Analisom Nilsen. Prema izveštajima, Grol (55) je opisao 40-godišnju Nilsen kao "savršenu", a njihova veza navodno datira od 2003. godine, nakon što je Grol stupio u brak sa suprugom Džordin Blum.

Afera se, kako se tvrdi, nastavila do 2019. godine, u isto vreme kada je Grol sa Džordin dočekao tri ćerke.

 

Ove optužbe dolaze nedelju dana nakon što je Grol šokirao svoje fanove objavivši da je postao otac tajnog ljubavnog deteta van svog braka, ali ne postoje dokazi da je Nielsen majka tog deteta.

Afera nije prolazna

Bivši cimer Analise, Tajler Amons, otkrio je za DailyMail da je zatekao par zajedno u njenom stanu, kao i da je video poruke između njih koje su sadržale ljubavne izjave. "Poruke su glasile neštopoput 'Volim te', veoma intimne i pune ljubavi," rekao je Amons i dodao da afera nije bila prolazna.

Jedna od Analisinih prijateljica, Kler Vilson, rekla je da je njena prijateljica često pričala o navodnoj vezi sa Grolom 2019. godine, delila ekrane sa porukama i otvoreno govorila o njihovoj vezi. U međuvremenu, DailyMail je dobio i razgovor između Analise i misterioznog muškarca, za kog prijatelji veruju da je Grol, u kojem joj kazuje da je "i dalje savršena".

Kada su je kontaktirali, Analise je negirala tvrdnje, rekavši da nije imala kontakt sa Grolom "godinama" i da su sve priče o njihovoj vezi "apsolutno izmišljene".

- Samo sam srela Dejva nekoliko puta i on je bio ljubazan tokom tih kratkih interakcija, dodala je.

Dejv Grol objavio da je dobio vanbračno dete

U međuvremenu, Dejv Grol je u svojoj izjavi na društvenim mrežama priznao da je postao otac van svog braka i izrazio volju da bude odgovoran i podržavajući roditelj.

- Zahvalni smo na vašem razmatranju prema deci koja su uključena, dok zajedno idemo napred.

Grol i Džordin su do sada dobili tri ćerke – Vajolet (17), Harper (14) i Ofeliju (10). Nakon prijema u R'n'R Hall Of Fame, Grol je sa ponosom najavio dolazak Ofelije, pozirajući sa rukom na Džordininoj trudničkoj kvržici.

Reprezentanti Dejva Grola nisu želeli da komentarišu nove navode. Izgleda da se ovo pitanje neće lako rešiti i da će se priča o Grolovim optužbama nastaviti da izaziva pažnju medija.

BONUS VIDEO: 

 

Komentari (0)