Brak i veze

OVU BOGINJU JE MUŽ PREVARIO I NAPRAVIO DETE MANEKENKI: Salma je ceo skandal iznela kao gospođa, ali mu i sve oprostila

Evo kako je Salma Hajek podnela prevaru koju je doživela.

13.09.2024 16:49

OVU BOGINJU JE MUŽ PREVARIO I NAPRAVIO DETE MANEKENKI: Salma je ceo skandal iznela kao gospođa, ali mu i sve oprostila
Andrea RENAULT / AFP / Profimedia

Salma Hajek, čija karijera zrači zvezdanim sjajem, oduvek je bila prepoznatljiva po svom fizičkom izgledu i oblinama koje su je činile neuporedivom na američkoj glumačkoj sceni. Iako je njena profesionalna karijera cvetala, njen ljubavni život je bio ispunjen preprekama. Hajek je prekinula nekoliko dugogodišnjih veza, uključujući onu sa glumcem Edvardom Nortonom, poznatim po svom imidžu ženskaroša, kao i sa kolegom Džošom Lukasom, prema kojem, kako je sama istakla, nije gajila duboka osećanja.

Međutim, sudbina je Salmi pružila novu priliku kada je 2006. godine na izložbi umetnina u venecijanskom “Palazzo Grassi“ srela najbogatijeg Francuza, Fransoa-Anrija Pinoa. Iako u početku nije bilo jasno da će taj susret biti presudan, 2007. godine dobili su ćerku Valentinu Palomu, koja je Salmi bila prvo dete, a Fransoa-Anriju treće. Par se venčao 2009. godine u Parizu i Veneciji, organizujući dve svadbene ceremonije.

Credit: Steven Bergman/AFF-USA.COM / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Salma Hajek nije odustajala od ljubavii

Nakon rođenja njihove ćerke, Salma je razmišljala o povlačenju iz karijere, ali je njen suprug ohrabrio njen povratak.

- Ne želim da budem lišen tvog rada. Želim da te gledam. Svet još nije video najbolje od tebe, prisetila se Hajek suprugovih reči za magazin Allure, dodajući da je Fransoa-Anri bio u pravu.

Međutim, brak nije bio bez problema. Salma je saznala da je njen muž imao aferu sa manekenkom Lindom Evanđelistom, koja mu je rodila sina Avgustina Džejmsa i tražila alimentaciju od 46 hiljada dolara mesečno. Glumica je dugo pokušavala da ovaj skandal zadrži u tajnosti, ali je na kraju odlučila da javno progovori o tome. Izjavila je da je zbunjena zbog toga što je manekenka četiri godine ćutala o ocu svog deteta. I pored svega, Salma je oprostila prevaru i odlučila da pruži novu šansu svom braku.

Evo Salma oprostila mužu prevaru

Dok su neki smatrali da je njeno praštanje pokazatelj ljubavi i spremnosti da se prevaziđu problemi, drugi su verovali da je to rezultat niskog samopouzdanja. U svakom slučaju, Hajek je ignorisala ružne komentare o njenom braku i nastavila da gradi svoju vezu.

-Slike vam ne mogu otkriti njegovu čaroliju. Učinio me je mnogo boljom osobom i omogućio mi da rastem na zdrav način. Kad sam se udala, svi su govorili da je to dogovoreni brak zbog novca, a ja sam pustila da misle šta žele. Petnaest godina smo zajedno i naša ljubav je još uvek snažna, izjavila je za jedan strani magazin.

Fransoa-Anri Pino, izvršni direktor kompanije Kering, koja posjeduje luksuzne brendove poput Gučija i Aleksandera Mekvina, ima bogatstvo od oko 7 milijardi dolara. Salma Hajek priznaje da je u njihovom braku važno to što je zadržala svoju nezavisnost, što njenom mužu veoma prija.

- Odabrala sam stav da su troškovi koje sam imala pre braka moji troškovi. On to zna i zbog toga želi da se sa mnom venča. Možda tome možemo delimično pripisati što sve u mom braku funkcioniše izvrsno, otkrila je Salma Hajek.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)