Zanimljivosti

HOLIVUDSKI LEPOTAN PRIZNAO ŠTA VOLI DA RADI SA SUPRUGOM U KREVETU: Sada nju žene mrze još više nego pre!

Australijski zavodnik Kris Hemsvort (41) je sedam godina mlađi od svoje žene sa kojom, kako se čini, i dalje ima savršen odnos.

15.10.2024 14:15

HOLIVUDSKI LEPOTAN PRIZNAO ŠTA VOLI DA RADI SA SUPRUGOM U KREVETU: Sada nju žene mrze još više nego pre!
Christopher Khoury / Zuma Press / Profimedia

Čuveni holivudski lepotan Kris Hemsvort (41) kaže da njegova supruga Elsa Pataki (48) i on koriste svaku priliku da malo pobegnu od dece, a popularni Australijanac je otkrio da spava go, kao i da njih dvoje obožavaju da spavaju bez pidžama i da noću igraju po kući.

Iako je Kris već godinama ljubimac žena, njegova supruga kroz smeh priznaje da ne podnosi scene u kojima se Hemsvort skida, pa ni do pojasa, a priznaćete, takvih kadrova ima koliko hoćete u svakom njegovom filmu.

- Za mene, se*sipilnost se krije u nečijoj ličnosti. U redu, on je prelep, i u sjajnoj je formi, ali to mu nikada ne bih rekla jer bi se previše uobrazio i ne bi moglo da se živi od njega - izjavila je Elsa kroz smeh.

Njih dvoje imaju troje dece, ćerku Indiju Rouz (13) i blizance Sašu i Tristana (10), i kako Hemsvort priznaje, Elsin i njegov život je logično, u potpunosti podređen deci.

Mondadori Portfolio/ddp USA/Profimedia

Kris Hemsvort i Elsa Pataki

- Kada dobijete decu svaki instinkt i svaki sekund vašeg vremena je određen time. Ništa vam ne ostaje za vas dvoje. Zbog toga je veoma važno da uvek nađete vreme za zajedničku noć, makar to bilo jednom mesečno, jer u većini slučajeva ćete biti previše umorni i više od svega ćete želeti da spavate - iskren je glumac.

Kris, koji se proslavio ulogom Tora, kaže da je bio bez dinara kada je dobio ovu rolu. To je potvrdila i Elsakoja je rekla da je njen suprug po svaku cenu želeo da pronađe neki angažman, kao i da je bio blizu uloge u filmu "GI Joe" i Gambita u X-Men serijalu.

- Na kraju, nije mi bilo žao što nisam dobio ove uloge, jer da jesam, ne bih mogao da odigram Tora - zaključio je Hemsvort, prenosi People.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)