Zanimljivosti

SLAVNOM GLUMCU ŽENA ZAVUKLA RUKU NA NEZGODNO MESTO PRED SVIMA: Šta se ovo dešava, otišli su i korak dalje?! (VIDEO)

Ed Vestvik poznatiji kao Čak Bas pokazao je intiman momenat pred svima.

02.10.2024 07:05

SLAVNOM GLUMCU ŽENA ZAVUKLA RUKU NA NEZGODNO MESTO PRED SVIMA: Šta se ovo dešava, otišli su i korak dalje?! (VIDEO)
Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Glumac Ed Vestvik (37), poznat po ulozi Čaka Basa iz serije "Tračara" (Gossip girl), stupio je u brak sa pet godina mlađom dugogodišnjom izabranicom Ejmi Džekson u avgustu ove godine. Njihovo bajkovito venčanje održano je u Italiji, a okupili su goste iz različitih krajeva sveta. Mlada se presvlačila nekoliko puta tokom ceremonije, a deo slavlja organizovan je na brodu, dodatno doprinoseći romantičnoj atmosferi. 

Credit: SGP / ddp USA / Profimedia

Ed Vestvik je u braku sa Ejmi Džekson

Nakon venčanja, Ejmi Džekson, koja je osvojila srce slavnog glumca, postala je popularna i na TikToku. Njihova bračna idila i dalje traje, a Vestvik je spreman da ispuni sve želje svojoj partnerki. Sada, zajedno idu na sve događaje uključujući i one modne.

Oni su se pre nekoliko dana pojavili na Nedelji mode za prolećnu kolekciju 2025. godine u Italiji. 

Par nije mogao pred ljudima da sakrije emocije, a mnoge je iznenadila reakcija njegove supruge Ejmi. Ona mu je stavila nogu na butinu, a onda se i privila uz njega. Takođe, Ed ju je poljubio, pa joj je stavio ruku oko struka.

Iako je bilo pozitivnih komentara ispod objave koja je podeljena, mnogima je ovaj video zasmetao na neki način, te nisu štedeli reči.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fab! (@thatsfabofficial)

- Nikad ne veruj momku koji stalno gleda svuda osim tebe dok te dodiruje/ljubi. Ovaj tip je sumnjiv.

- Sviđa mi se što je tako nežan.

- Odvratno! Ima stvari koje obični ljudi koji žive sa glavom u oblacima ne shvataju! Pogledaj mu lice, njegov izraz na početku... Sa rukom iza zadnjice. On je silom vuče ka sebi! Pogledajte izraz lica u tih nekoliko sekundi....Nepodnošljiva je... Zna da je pred kamerama... Da je slavan... Oni su slavan par. Onda je posle nekog vremena poljubi, ali pre toga pažljivo gleda u kamere da vidi da li je snimljen! Za mene, još jedan disfunkcionalan par, još jedan par gde je on toksičan, a ona pati... Sramota je da i dalje ističete stvari koje ne postoje i da mladim devojkama ubacujete u glavu da je sve to normalno. Odvratno!

- Neprijatna je - samo su neki od komentara ispod videa.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)