Zanimljivosti

"NIJE NAM SVIMA DATO DA BUDEMO MAJKE" Voditeljka progovorila o najdubljoj intimi, svesna je jednog

Pronašla je svoju mirnu luku i konačno je srećna.

03.10.2024 19:50

"NIJE NAM SVIMA DATO DA BUDEMO MAJKE" Voditeljka progovorila o najdubljoj intimi, svesna je jednog
Printskrin/instagram

Voditeljka radija Tatjana Jurić (42) je poznato lice u Hrvatskoj. Već dve decenije gradi karijeru, a počela je kao voditeljka televizije. Danas se još uvek bavi poslom koji voli, a već dve godine sve joj je mnogo lakše i lepše. Pronašla je svoju mirnu luku i srećna je u ljubavi, a na poslu joj takođe cvetaju ruže.

Odgovorila je da li je sigurna da je trenutni partner pravi izbor za nju.

- Lepo je uz sebe, kako sam rekla, imati osobu koja ti ne zamera tvoje mane i kojoj ne smetaju tvoje vrline. Lepo je otkriti da se kroz život može ići i tako jer to otvara prostor slobode i tebi samoj da budeš opuštena i da na taj način ostvaruješ svoj puni lični i profesionalni potencijal, ali i onaj partnerski - navela je ona.

Printskrin/instagram

Voditeljka Tatjana Jurić

Tokom godina nije menjala pogled na ljubav, a onda je našla nekoga ko je sličan njoj.

- Moj je pristup ljubavi je oduvek bio isti, oduvek sam želela istinsko životno partnerstvo temeljeno na ljubavi, ravnopravnosti i uvažavanju, samo što sam kroz svoje sazrevanje, očigledno, trebala više vremena da spoznam da nemamo svi iste vrednosti i da su mnogima vrednosti koje navodim upravo - bezvredne. Takvih se ljudi danas klonim - rekla je u intervjuu za Story.hr.

Na pitanje da već dugo želi da se ostvari kao majka i koliko joj je to bitno, ona je odgovorila:

- Hvala vam! Nije nam svima dato da budemo majke, da. O tome sam već govorila i to je nešto što prihvatam tačno onako kako jeste, ili kako će biti. Razlozi su razni, a tema preintimna za ove naše retke ovde. Svesna sam svojih godina, a jedino što vam mogu odgovoriti je - biće što treba biti! 

Tatjana je sugrisala da su četrdesete idealne godine i da ne uzima toliko u obzir tuđa nametanja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)