Zanimljivosti

GOVORILA JE DA NE ŽELI DECU, PA SVE ŠOKIRALA: Slavna glumica u 47. godini rodila ćerku - danas ne liči na sebe! (FOTO)

Preslatka devojčica je sve najbolje pokupila od tate i mame.

29.09.2024 15:45

GOVORILA JE DA NE ŽELI DECU, PA SVE ŠOKIRALA: Slavna glumica u 47. godini rodila ćerku - danas ne liči na sebe! (FOTO)
Credit: NORTH-SUNSET / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavna holivudska glumica Kameron Dijaz (52) obeležila je jednu filmsku epohu. Proslavila se ulogom u filmu "Ona je ta" (She's the One)1996. nakon čega je nizala brojne uloge koje su joj donosile milione.

Status zvezde je stekla ulogom u filmu "Venčanje mog najboljeg prijatelja" (My Best Friend's Wedding), a mnogi je pamte po ulozi lepotice Natali iz rimejka filmova "Čarlijevi anđeli" (Charlie's Angels)

I dok je na poslovnom planu dostigla gotovo sam holivudski vrh, privatno joj nisu cvetale ruže. decenijama su je zapitkivali kad će postati majka, a ona je kategorički tvrdila da je majčinstvo ne zanima.

Rekla, pa porekla

Kameron je zbog svojih izjava često nailazila na brojne osude, govorili su da je sebična, ali ona na to nije davala ni pet para.

- Dete je obaveza, svaki dan po ceo dan do 18 godine. Život bez dece je lakši. Volim da zaštitim ljude, ali nikad me nije privlačila ideja da budem majka. Za sada sam dobro i ne bih da imam decu. Dosta sam uradila u životu - rekla je Kameron u julu 2014. godine za "Esquire" magazin.

 

 

 

A, onda je stigla karma i sve što je govorila je bacila u vodu. Godinu dana nakon ove izjave udala se za muzičara Bendžija Mejdena. Par je uporno pokušavao da dobije dete, ali nije išlo. A, onda se desilo čudo i u 47. godini je po prvi put postala mama. 

A, onda je u decembru 2019. rodila svoje prvo dete. Vest o rođenju ćerkice Rediks u januaru 2020. glumica je obelodanila u emotivnoj poruci na društvenim mrežama.

- Srećni smo, blagosloveni i zahvalni što novu deceniju započinjemo rođenjem ćerke Rediks Mejden. Odmah nam je ukrala srca i učinila našu porodicu kompletnom. Presrećni smo što delimo našu radost sa vama, ali isto tako želimo da zaštitimo našu privatnost. Nećemo objavljvati fotografije bebe, niti objavljivati informacije, osim da je mnogo slatka. Želimo vas sve najbolje, srećnu Novu godinu i novu deceniju - napisala je tada Kameron.

 

 

Koliko je rođenje ćerkice promenilo najbolje svedoči podatak da se praktično povukla iz sveta filma i posvetila detetu i porodici, a sad umesto glamuronih kostima i crvenog tepiha deli kulinarske savete na mrežama.

Kameron i njen suprug trude se da svoju devojčicu drže podalje od znatiželjnih medija, ali to nije uvek moguće. Malena Rediks sad ima četiri godine i baš je porasla. Paparci su uhvatili Kameron sa ćerkom i suprugom u Santa Barbari.

Credit: NORTH-SUNSET / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kameron je bila potpuno neprepoznatljiva

 

Slavna glumica bila je u potpuno opuštenom izdanju u crnoj širokoj treneci, kosom pokupljenom u neobaveznu punđu na potiljku, bez trunke šminke i sa naočarima za vid na licu. Ni nalik na onu lepoticu koja je harala na filmovima. Ona je pazila na ćerkicu koja se se igrala oko nje, a više puta je uzela u naručje iako je devojčica već velika za nošenje.

Malena Rediks je preslatka i kako se čini pokupila je najbolje od mame i tate. Par se nije zaustavio na jednom detetu, već su marta ove godine dobili i sina, Kardinala, uz pomoć surogat majke.

BONUS VIDEO: 

 

Komentari (0)