Zanimljivosti

DŽORDŽ KLUNI BIO JE ZBUNJEN KADA JE PRVI PUT SREO AMAL KLUNI, OVOM SE NIJE NADAO: Slave 10 godina braka, TAJNE ISPLIVALE

Glumac supruzi povodom jubileja priredio iznenađenje.

27.09.2024 14:15

DŽORDŽ KLUNI BIO JE ZBUNJEN KADA JE PRVI PUT SREO AMAL KLUNI, OVOM SE NIJE NADAO: Slave 10 godina braka, TAJNE ISPLIVALE
Credit: Guerin Charles/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Jedan od najglamuroznijih parova Holivuda, Džordž Kluni i Amal Kluni, izgledao je zaljubljenije nego ikad dok su bili domaćini humanitarnog događaja "The Albies", u organizaciji Clooney Foundation for Justice, održanom u Javnoj biblioteci Njujorka. Dok su reflektori bili upereni na one koji se bore za ljudska prava, pažnju prisutnih ukrali su upravo njih dvoje.

Kluni nije krio divljenje prema supruzi, uglednoj advokatici za ljudska prava. 

- Ona je uvek na pravoj strani istorije i uvek sam ponosan što mogu da budem u istoj prostoriji s njom. Ovo je događaj gde možemo da skrenemo pažnju na ljude koji je ne dobijaju dovoljno - izjavio je glumac na crvenom tepihu, a o tome je pisao i Daily Mail.

 

 

Amal je na događaju zablistala u elegantnoj crnoj plišanoj haljini sa dubokim dekolteom i kratkim šlepom, a stajling je upotpunila upečatljivim narukvicama, visećim dijamantskim minđušama i malenom crnom damskom tašnom. Njena duga smeđa kosa lepršala je u blagim talasima, dok je šminka, sa naglaskom na crveni karmin, dodatno istakla njenu lepotu.

Takođe, ni ona nije "ostala dužna" suprugu. 

- Džordž je neverovatan zagovornik i toliko mi znači što možemo zajedno da radimo ovaj posao - rekla je ona, dodajući da je dirnuta time što joj on pomaže da priče o borcima za pravdu dospeju u javnost.

 

 

Par slavi i važan lični jubilej, 10 godina braka, u kome su dobili blzance. 

- Vodim je negde večeras, ali ona ne zna gde - rekao je Džordž kroz osmeh, nagovestivši da je supruzio priredio iznenađenje kojem se ne nada.

Glumac se prisetio i njihovog prvog susreta.

- Ona je mnogo viša nego što sam u početku mislio - dodao je on uz osmeh, budući da se nije nadao da je Amal visoka čak 180 cm - tačnije 179 cm, a na štiklama je identične visine kao i sam Kluni.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)