Zanimljivosti

ZA NJOM JE LUDEO SVET, A ONDA JE NAPRAVILA ŠOK PROMENU: Svi gledaju šta se dešava sa čuvenom manekenkom u Parizu (FOTO)

Kendal Džener zablistala kao plavuša.

23.09.2024 15:08

ZA NJOM JE LUDEO SVET, A ONDA JE NAPRAVILA ŠOK PROMENU: Svi gledaju šta se dešava sa čuvenom manekenkom u Parizu (FOTO)
Credit: Dj Sergio Garrido / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Manekenka Kendal Džener je definitivno jedno od lica za kojim je poludeo modni svet. Šetala je za mnoge poznate brendove, a onda je naišla na kritike kada je istakla da ne može da šeta za bilo koga. Od tada, navodno je manje angažovana u svetu modelinga. Ipak, uspela je da ponovo zaintrigira medije za sebe kada je naglo promenila boju kose. Kendal Džener, poznata po svojoj tamnoj kosi i prepoznatljivom stilu, nedavno je izazvala pravu pomutnju svojom drastičnom promenom - postala je plavuša! Ova transformacija je izazvala lavinu reakcija među njenim fanovima i modnim kritičarima, ostavljajući mnoge u šoku. Naravno, drastične promene u izgledu uvek izazivaju zanimljive reakcije, a njena transformacija nije izuzetak.

Fanovi su bili podeljeni - dok su neki oduševljeno pozdravili njen novi izgled, drugi su bili šokirani i iznenađeni. Modni kritičari su takođe bili podeljeni, dok su neki hvalili njenu hrabrost i svežinu koju je donela promena, drugi su bili skeptični prema novom izgledu jedne od najpoznatijih manekenki današnjice.

Pierre Perusseau / Bestimage / Profimedia

Kendal Džener promenila boju kose

Sada, svoj novi izgled prošetala je Parizom. Ona je uhvaćena u elegantnom izdanju. Na sebi je imala blejzer zelene boje i teksas farmerke koje su oslikavale njenu vitku liniju. Paparaci su je slikali dok je napuštala hotel tokom Nedelje mode u Parizu. Nije mogla da sakrije osmeh, te je sve vreme veselo pozirala.

Iako se do nedavno slikala bez problema potpuno naga za društvene mreže mnoge je iznenadilo što je pre svega obučena, a onda i njen elegantan izbor.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)