Lifestyle

TRESLA SE ULICA POD NJENIM NOGAMA: Danijela pokazala kako to rade profesionalke!

Uz nju je u jesen vrela.

19.09.2024 20:45

TRESLA SE ULICA POD NJENIM NOGAMA: Danijela pokazala kako to rade profesionalke!
Printscreen Instagram/danijeladimitrovska

Danijela Dimitrovska (37) je manekensku karijeru stavila u drugi plan i više se posvetila voditeljskom poslu. S vremene na vreme odradi neku modnu kampanju.

Ona je na svom Instagram nalogu objavila snimak sa ulice. Obučena u kratku kožnu haljinu koju želi svaka žena ove jeseni, ona je prošetala ulicom koja se zatresla pod njenim sigurnim korakom. Na nogama je imala duboke čizme, a preko ramena sivi sako.

Blistala 

Bivša manekenka i sad lepa voditeljka je prosto blistala i pokazala kako to rade profesionalke, odnosno žene posvećene svom poslu. Ona je na glavi imala crnu traku, crne tamne naučari ispod kojih je sakrila lice. 

Lepa manekenka i bivša žena Ognjena Amidžića zračila je se*sipilom i samopouzdanjem, a nema ko je nije primetio ili se nije okrenuo za njom. Danijela je podigla temperaturu, pa je i jesen vrela uz nju. 

 

 

Njen post je privukao veliku pažnju na društvenim mrežama, Zanimljivo je da su joj komplimente davali muškarci, ali i žene.

- Prepela, prelepa i harizmatična.

- Kao žena ženi... Iskreno od srca: Ti si terapija i za oči i za um!

- Savršena!

- Graciozna, harizmatična, inteligentna, kulturna, hrabra, prelijepa, prezgodna a tako skromna...

- Ne zna se šta je lepse, make up,stajling... ma sveeeeee.

- Izgledaš vau! Pleniš svojom lepotom, gracioznošću, harizmom.... Oduševljavaš svojom lepotom, ma gde da se pojaviš!!!! Ženo, gde si se krila svih ovih godina?????? 

- Ne mogu da te komentarišem koliko te gledam sa divljenjem! Najbolja.

- Danijela, da li ste svesni koliko ste prelepi!

- Ja ne znam niti jednu sličnu kompletnu mladu ženu na našoj javnoj sceni,poput tebe. Ubjedljivo,br.1 - bili su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)