Zanimljivosti

POLJUPCI DŽENIFER I BENA U HOTELU, ONA BLISTA OD SREĆE?! Šta se dešava sa razvodom - zaplet kao u latino sapunicama

Paparaci su je uhvatili nasmejanu kad je dolazila u posetu prijateljici.

16.09.2024 15:05

POLJUPCI DŽENIFER I BENA U HOTELU, ONA BLISTA OD SREĆE?! Šta se dešava sa razvodom - zaplet kao u latino sapunicama
Profimedia

Slavna glumica i pevačica Dženifer Lopez (55) i njen uskoro bivši muž Ben Aflek pre dva dana viđeni su zajedno u jednom hotelu na Beverli Hilsu. Oni su došli na ručak sa svojom decom - njenim blizancima koje je dobila sa bivšim mužem Markom Antonijem, dok je Ben bio u društvu dvoje mlađih klinaca iz braka sa Dženifer Garner.

Susret bivših supružnika, barem sudeći po fotografijama ispred objekta prošao je prilično nervozno. Lopezova je viđena u Aflekovim kolima kako briše suze, a on je besno mahao rukama nešto joj objašnjavajući.

Šta se desilo unutra?

Pararaci koji ih prate u stopu nisu imali pristup unutrašnjosti restorana u hotelu gde su se, sudeći po pisanju 
Daily Mail, ali i TZM situacija drastično preokrenula. Pozivajući se na goste u restoranu, mediji pišu da se par ponašao vrlo blisko, da su bili nežni jedno prema drugom, držali su se za ruke čak su se i ljubili?!

Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bivši supružnici slikani su sa decom ispred hotela na Beverli Hilsu

 

Deca, koja su bila sa njima, bila su smeštena za drugim stolom dok su Džen i Ben razgovarali i razmenjivali nežnosti. Ovo je potpuno u suprotnosti sa onim što se događalo poslednjih meseci nakon što se glumac krajem maja iselio iz zajedničke vile.

Dženifer je zvaničan zahtev za razvod podnela u avgustu na dan njihove dvogodišnjice braka i činilo se da je to definitaiva kraj, ali...

Ljubav Lopezove i Afleka definitivno se pretvara u pravu latino sapunicu sa zapletima i preokretima dostojnim mašte najpoznatijih scenarista ovog žanra. Da se nešto dogodilo na ručku sa Benom na neki način je potvrdila i sama Dženifer koja je već sutradan viđena kako ide u posetu bliskoj prijateljici.

 

 

Džej Lo je blistala u dugoj beloj haljini, a osmeh joj nije silazio sa lica. Ovako dobro raspoložena nije viđena mesecima, tačnije od trenutka kad su krenuli problemi u braku.

Da li je par, možda odlučio da da još jednu šansu svojoj ljubavi uprkos razvodu koji je u toku ili je nešto drugo u pitanju znaju samo oni. 

Najnoviji preokret došao je u trenutku kad su mediji pisali o druženju Lopezove i Benovog najboljeg prijatelja Meta Dejmona na Filmskom festivalu u Toronutu gde su uhvaćeni kako se drže za ruke, da bi Aflek dan kanije fotografisan kako ljubi u kosu Metovu ženu Lusijanu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)