Zanimljivosti

SLAVNI MUZIČAR ŠOKIRAO PRIZNANJEM: Imam tešku infekciju, zahvalan sam porodici na podršci!

Situacija se zakomplikovala i biće potrebno vreme da mu se vid vrati.

14.09.2024 11:05

SLAVNI MUZIČAR ŠOKIRAO PRIZNANJEM: Imam tešku infekciju, zahvalan sam porodici na podršci!
AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Slavni britanski muzičar Elton Džon (76) pojavio se na premijeri svog dokumentarnog filma "'Elton John: Never Too Late" na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu. On se na crvenom tepihu pojavio sa svojim suprugom Dejvidom Furnišom.

Muzičar je na licu nosio ružičaste naočari. Međutim, više od njegovog dokumentarca pažnju je privuklo priznanje Elton Džona da je bolestan. Kako piše Daily Mail, muzičar je ovog leta imao tešku infekciju oka zbog čega ima ozbiljne probleme sa vidom

Detalji bolesti

Sam Elton Džon otkrio je detalje bolesti s kojom se bori već mesecima u podužem Instagram postu koju je objavio na ovoj mreži.

- Tokom leta sam se suočio sa teškom infekcijom oka zbog koje sam, nažalost, imao samo ograničen vid na jedno oko. Ja se lečim, ali to je izuzetno spor proces i biće potrebno neko vreme pre nego što se vid vrati u pogođeno oko. Veoma sam zahvalan odličnom timu lekara i medicinskih sestara, ali i mojoj porodici, koji su se tako dobro brinuli o meni u poslednjih nekoliko nedelja - napisao je on.

 

 

Bez obzira na zdravstvene probleme on veruje u svoj potpuni oporavak.

- Leto sam mirno provodio oporavljajući se kod kuće. Osećam se pozitivno u pogledu napretka koji sam postigao u svom dosadašnjem lečenju i oporavku - dodao je slavni muzičar.

Ovo su samo poslednji u nizu zdravstvenih problema slavnog muzičara koji je prošele godine prošao zahtevnu i tešku operaciju kolena. 

Zbog narušenog zdravlja Elton Džon se prošle godine povukao sa turneje. Kako piše The Sun Elton Džon je navodno u pregovorima o pripremi mjuzikla zasnovanog na njegovom najvećim hitovima kao što su "Your Song", "Candle In The Wind", "Tiny Dancer"...

 

 

Više o ovom projektu progovorio je njegov suprug Dejvid.

- Još uvek razmatrano sve ideje za ovaj mjuzikl. Iskreno, još uvek nismo pronašli ništa što bi zaista bilo intrigantno. Mislim da, ako želimo to da uradimo, želeli bismo da napravimo na način koji je zaista inovativan, uzbudljiv i drugačiji. Otvoreni smo za sve sjajne ideje, ali u ovom trenutku, sa druga dva mjuzikla, prilično smo zauzeti - kazao je suprug Elton Džona. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)