Zanimljivosti

PEVAČ KOGA SRBI OBOŽAVAJU SINU JE PREOTEO DEVOJKU: Žene su ga ostavljale zbog kolega, a on oženio onu koju nije smeo!

Pratila ga je zla sudbina ostavljenog muškarca.

08.05.2024 11:40

PEVAČ KOGA SRBI OBOŽAVAJU SINU JE PREOTEO DEVOJKU: Žene su ga ostavljale zbog kolega, a on oženio onu koju nije smeo!
FOTO: Evan Agostini/Invision/AP

Čuveni britanski pevač Brajan Feri (78) koji je imao nekoliko koncerata u Srbiji imao je buran ljubavni život. Rođen je i odrastao u  radničkoj porodici u Vašingtonu koji pripada okrugu Dunham u Velikoj Britaniji. Još kao dete pokazivao je talenat za muziku pa je bilo jasno da neće naslediti očev posao na farmi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mike Iguana (@mikeiguana65)

 

Sudbina ostavljenog muškarca

Muzičku karijeru je započeo sedamdesetih godina prošlog veka, a popularnost je stekao kao član grupe Roxi mjuzik, a 1983. započeo je solo karijeru i objavio je 16 albuma. Prva njegova velika ljubav bila je pevačica i model Amanda Lir koja ga je posle nekoliko meseci veze ostavila zbog Boba Dilana. Tugu je pretočio u pesme koje su postale hitovi, a utehu je pronašao u zagrljaju top modela Džeri Hol. 

Zajedno su bili 2 godine, živeli su pod istim krovom u Londonu, ali ga je atraktivna Džeri ostavila zbog Mika Džegera. Brajan je dospeo na glas kao muškarac koga devojke ostavljaju zbog kolega što je teško podneo.

Sreću je, barem se tako činilo, pronašao u braku sa Lusi Helmor, koja mu je rodila četiri sina: Otisa Ferija, Ajzaka, Taru i Merlina.

 

 

Kako su svojevremeno pisali tabloidi Brajan nije bio veran muž, imao je povremene afere sa plesačicama koje su ga pratile na nastupima. Stalno je bio na turnejama dok se njegova žena bavila decom. Razveli su se 2003. nakon što je Feri uhvaćen sa plesačicom Keti Tarner.

Nakon razvoda menjao je lepotice kao čarape, vraćao se bivšim devojkama, ostavljao i bio ostavljen. Kad su ga upitali kako uspeva da zavede sve te lepotice koje su često i po nekoliko decenija mlađe od njega on je imao spreman odgovor.

- Prvo im pustim moje ploče. To je uvek dobar početak - šarmatno je odgovorio Feri.

Iako se činlo da više ne razmišlja o novom braku u jednom intervju je priznao da se oseća usamljeno.

- Plašim se samo usamljenosti i nikada ne bih voleo da se suočim s njom. Kada sam 2000. godine putovao za Zanzibar, avion u kojem sam bio umalo se nije srušio iznad Afrike. Iako sam bio blizu smrti, nisam se baš mnogo uplašio – rekao je tada Brajan.

 

 

 

A, onda je javnost uzburkala vest da se zabavlja sa 37 godina mlađom Amandom Šepard. Atraktivna brineta je pet godina bila u vezi sa njegovim sinom Ajzakom. Romansa Amande i Brajana šokirala je javnost, ali i njegovu porodicu. 

Ajzak je za njihovu vezu saznao iz tabolidašto je bio dodatni šok.

- Amanda i on se poznaju godinama, ali nikada nisam mogao da pretpostavim da će se nešto tako među njima desiti - iskren je bio Ajzak.

S druge strane Brajan je bio srećan što ima mladu devojku na kojoj su mu svi zavideli.

-  Srećan sam što imam mlađu devojku. U mojim godinama retko možeš da upoznaš nekog ko ti je zaista sličan po srasti, a da nije zauzet - rekao je tada popularni pevač. 

Venčali su se 2012. a mala, intimna ceremonija je organzovana na egzotičnom ostrvu Turks i Kaikos. Međutim, njihov brak nije opstao i razveli su se posle samo 2 godine. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)