Zanimljivosti

TRLJAĆETE OČI U NEVERICI, SVI GOVORE DA JE OVO SNIMAK MAJKLA DŽEKSONA: Video koji kruži Tiktokom izazvao je haos kod fanova čuvenog kralja popa (VIDEO)

Pevač je preminuo pre skoro 15 godina ali brojni obožavaoci ne dopuštaju da se zaboravi njegov lik i delo.

08.06.2023 17:01

TRLJAĆETE OČI U NEVERICI, SVI GOVORE DA JE OVO SNIMAK MAJKLA DŽEKSONA: Video koji kruži Tiktokom izazvao je haos kod fanova čuvenog kralja popa (VIDEO)
tiktok/officialfabiojackson

Kralj popa Majkl Džekson preminuo je 2009. godine usled konzumiranja prekomerne doze lekova. Legendarni pevač je u bolnicu dovezen u stanju kome. Džeksonu je stalo srce u kući koju je iznajmio u Los Anđelesu, dok se pripremao za turneju, koja je trebalo da počne 13. jula. Armija fanova koju je stekao tokom višedecenijske karijere nije mogla da se pomiri sa tim da ga više nema.

Nakon Majklove smrti pokrenute su brojne teorije zavere, počevši od toga ko je zapravo kriv za njegovu smrt, koji je uzrok smrti, pa do situacija koje su se dešavale na njegovom imanju godinama unazad. Sve su glasnije bile spekulacije o tome da je Džekson polno uznemiravao decu koja su boravila kod njega, a neki od njih su i svedočili o užasima koje su, prema njihovim rečima, doživeli u kuću svog idola.

tiktok/officialfabiojackson

Dubler Majkla Džeksona

I pored svega toga, broj obožavalaca čuvenog Majkla Džeksona nije se smanjivao. I danas se njegove pesme slušaju širom sveta, govori o njegovom neprikosnovenom talentu koji je pokazivao na sceni. Nebrojano je onih koji se i danas trude da se lik kralja popa ne zaboravi.

Jedan od njih je i mladić koji se predstavlja kao pevačev dvojnik, čak se na Tiktoku potpisuje kao Fabio Džekson. Ima 28 godina i neverovatno podseća na pokojnog pevača. Snimci koje objavljuje na Tiktoku privlače veliku pažnju javnosti, a mnogi tvrde da ne postoji razlika među njima dvojicom. Na prvi pogled, deluje kao da je pevač "oživeo" i da ponovo vlada scenom svojim čuvenim plesnim pokretima. 

Fabio sebe predstavlja kao kopiju čuvenog Džeksona. Iako ga često napadaju kako je išao na brojne operacije kako bi postigao ovakav izgled, on to oštro demantuje. Kako bi ih uverio da govori istinu, ovaj mladić je objavio i svoje fotografije iz detinjstva dokazujući da je njegova upečatljiva sličnost istinita i razbijajući sve glasine o plastičnoj hirurgiji.

Fabio koji živi u Ujedinjenom Kraljevstvu izaziva priličnu pometnju na sve četiri strane sveta. Ljudi prave duple snimke, pa čak i slike, misleći da su upravo primetili Majkla Džeksona, a ne njegovog klona. Ne samo da su njegove crte lica i frizura isti kao one kakve je imao pevač, već je i neverovatno talentovan plesač koji bez napora ponavlja plesne pokrete muzičke ikone. Fabio tvrdi da je magija u njegovom DNK od detinjstva i da nikada ništa nije radio da bi postigao taj izgled.

Komentari (0)