Zanimljivosti

Ljubav počeli na klinici za odvikavanje! Ovako danas izgleda ŽENA MAJKL DŽEKSONA: Sebe krivim za njegovu smrt! (FOTO)

Nakon smrti kralja popa, pojedinosti iz njegovog života izlaze na videlo, a sada je u najnovijem dokumentarcu govorila i njegova bivša supruga, Debi Rouv.

03.09.2022 19:02

Ljubav počeli na klinici za odvikavanje! Ovako danas  izgleda ŽENA MAJKL DŽEKSONA: Sebe krivim za  njegovu smrt! (FOTO)
Ap photo

Dokumentarac o legendarnom kralju popa Majklu Džeksonu podigao je veliku prašinu. Iako se godinama otkrivaju detalji iz njegovog života, čini se da još toliko toga javnost ima da sazna, što će se, kako se očekuje uskoro i dogoditi kada najnovije ostvarenje ovog meseca ugleda svetlost dana na amerčkoj televiziji Fox.

U dokumetarcu se pojavljuje i bivša Majklova supruga, Debra (Debi) Džin Rouv (63), koja je jedan je od govornika i svedok o životu čoveka koji ni danas ne prestaje da intrigira svetsku javnost.

Ona se u jednom od kadrova poptuno emotivno slomila govoreći o pevačevoj smrti. Naime, kroz suze je priznala da oseća grižu savesti što nije više učinila kako bi mu pomogla da prebrodi sve krize koje je imao, kao i da ga spreči da uzme fatalnu dozu lekova. Ti medikamenti su ga, kako se veruje, i odveli u smrt. 

YouTube/printscreen

Bivša supruga Majkl Dzeksona, Debi Rouv 

- Trebalo je nešto da uradim, a ja nisam učinila ništa - kroz suze je poručila Debi. 

Ona je detektivu koji je istraživao smrt Džeksona rekla da postoji veliki broj ljudi koji umiru zbog zavisnosti od lekova, te da smatra da je na neki način i sama bila saučenik u Majklovoj smrti. 

Inače, ljubavna priča Debi i Majkla počela je na veoma neuobičajeni način. Naime, dermatološka sestra Debi Rou i tada već uveliko jedan od najpoznatijih muzičkih umetnika na svetu, upoznali su se na klinici na koju je kralj popa dolazio triput nedeljno.


- Oboje smo bili usamljeni, oboje smo voleli životinje... tako smo počeli da razgovaramo i da se upoznajemo. Počela sam da asistiram lekarima na njegovim trtmanima i tada smo se još više zbližili - ispričala je Džeksonova bivša supruga u intervjuu jednom američkom magazinu. 

Podsetimo, kralj popa pronađen je mrtav 2009. godine u svom domu u Los Anđelesu. Kao uzrok smrti konstantovano je trovanje velikom količinom lekova

BONUS VIDEO:

Komentari (0)