Zanimljivosti

BOGDAN BOGDANOVIĆ NAJVEĆI ZAVODNIK MEĐU KOŠARKAŠIMA: Lepotice su padale pred njim - ljubio je čak i jednu teniserku!

On ne govori o privatnom životu jer ne želi da se eksponira na taj način.

13.09.2024 17:40

BOGDAN BOGDANOVIĆ NAJVEĆI ZAVODNIK MEĐU KOŠARKAŠIMA: Lepotice su padale pred njim - ljubio je čak i jednu teniserku!
diebilderwelt / Alamy / Alamy / Profimedia

Čuveni srpski košarkaš i reprezentativac Bogdan Bogdanović je majstor košarke. O njegovim partijama na parketu i majstorskim fintama pod košem već se sve zna, pa je gledanje njegovih utakmica poslastica za sve ljubitelje košarke. 

Međutim, ono što više intrigira javnost je njegov privatan život. Važi za najvećeg zavodnika među srpskim košarkašima, a spisak lepotica i poznatih dama s kojima je bio u vezi je podugačak.

Romansa počela na Instagramu

U poslednje vreme se šuška da je u romansi sa Milicom koja je završila Fakultet tehničkih nauka i bavi se dizajnom. Prezgodnu brinetu navodno je najpre primetio na Instagramu i nije trebalo dugo da i ona padne na šarm stasitog košarkaša. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ultra Energy (@ultra.energy)

 

O lepoj Milici on ćuti kao zaliven, kao što nije govorio ni o drugim devojkama, zato što nikad nije voleo da se eksponira u javnosti na taj način. Prelepa brineta navodno je viđenja s njim na proslavi košarkaša nakon osvajanja medalje na Olimpijadi u Parizu.

Prema pisanju domaćih medija, on je bio u vezi i sa američkom dizajnerkom i manekenkom Britani Netom, koja je bila prva pratilja na izboru za Mis Nju Džersija.

O njegovoj vezi sa glumicom Jovanom Stojiljković i dalje se priče, iako su davno raskinuli. Upoznala ih je njena koleginica Jelisaveta Orašanin koja je braku sa košarkaškim asom Milošem Teodosićem. Međutim, romansi Bogdane i Jovane presudila je razdvojenosti - on je u to vreme živeo u Americi, a Jovana je gradila karijeru u Srbiji. Ona je sreću pronašla u vezi sa kolegom Goranom Bogdanom s kojim čeka bebu. 

 

 

Mnogi su zaboravili i da je dve godine Bogdanović bio sa čuvenom srpskom teniserkom Olgom Danilović, ćerkom Predraga Saše Danilovića. Njihova romansa trajala je od 2018. do 2020. godine.

I dok o devojkama nerado priča, Bogdan ne krije da mu je porodica bila najveća podrška tokom karijere. 

- Porodica je temelj. Roditelji su usadili meni i sestri ispravan način razmišljanja. Prvo, da radiš ono što voliš, da uživaš u svom poslu i da čuvaš familiju i taj najuži krug ljudi oko sebe. Da budeš dobar čovek... Moja porodica je puna ljubavi i sreće. Izuzetno sam im zahvalan na svemu sto su učinili za moju sestru i mene. Bile su i teške situacije u životu ali uvek smo imali sve što nam je potrebno da uživamo i budemo srećni - rekao je jednom priikom Bogdanović u emisiji "Kao sav normalan svet".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)