Zanimljivosti

HARI JE BIO LUD ZA OVOM PLAVUŠOM, ALI MU VERNOST NIJE BILA JAČA STRANA: Udvarao se i ovoj devojci iz porodice Midlton

Sada, on je u srećnom braku, a imao je buran ljubavni život.

07.09.2024 11:05

HARI JE BIO LUD ZA OVOM PLAVUŠOM, ALI MU VERNOST NIJE BILA JAČA STRANA: Udvarao se i ovoj devojci iz porodice Midlton
Ringo / Pacific coast news / Profimedia, Shutterstock

Bivša devojka princa Harija Čelsi Dejvi rodila je svoje drugo dete. Čelsi je to objavila na svom Instagram nalogu, a takođe je prvi put objavila na stranici svog brenda nakita. Ona je postavila nekoliko slika i tom prilikom otkrila ime nove kolekcije nakita, ali i njene bebe. Naime, ona je dobila devojčicu koja se zove Kloi.

Ringo / Pacific coast news / Profimedia

Ovo je bivša devojka princa Harija

Takođe je podelila slike svog najnovijeg dizajna nakita, uključujući zlatne minđuše i ogrlicu. Obožavaoci su joj brzo čestitali na prinovi u porodici, ali i na kolekciji nakita.

- Apsolutno zadivljujuće devojko!

- Izgledaš neverovatno! 

- Mnogo sreće u novoj kolekciji.

- Izgledaš predivno, uzbuđen sam što vidim novu kolekciju Kloi - samo su neki od komentara.

Ljubavna priča sa princem

Čelsi je sedam godina bila u vezi sa vojvodom od Saseksa. Na kraju su se trajno rastali 2011. godine, a Hari se kasnije oženio Megan Markl i sa glumicom dobio dvoje dece. Navodno, Čelsi i Hari su se nekoliko puta rastajali, a poslednji je bio definitivan. Razlog je kako su mediji prenosili, to što se Hari udvarao drugim devojkama.

ANWAR HUSSEIN COLLECT / Sipa Press / Profimedia

Hari sa bivšom devojkom

- On nikada neće biti tip koji je veran. Na venčanju se udvarao Pipi Midlton, a Čelsi se to nije svidelo. Čak i da je Hari zaprosi ona bi odbila, jer ne želi da bude princeza. Ona nije kao princeza Kejt, koja zna da igra igru, i uvek će reći ono što treba. Čelsi je malo slobodnijeg temperamenta - izjavio je izvor.

Hari i Čelsi su se prvi put sreli kada je ona studirala na Čeltenhem koledžu, pre nego što su se okupili na Prinčevoj prazničnoj godini u Kejptaunu 2004. Inače, Čelsi je smatrala da je interesovanje medija za njihovu vezu naporno i ludo.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)