Zanimljivosti

LEONARDO DIKAPRIO ILI BRED PIT? Nakon saradnje na zajedničkom filmu ponovo su surovi rivali, evo koga režiseri više vole

Da li stariji glumac bolje izgleda od 11 godina mlađeg kolege?

05.09.2024 21:20

LEONARDO DIKAPRIO ILI BRED PIT? Nakon saradnje na zajedničkom filmu ponovo su surovi rivali, evo koga režiseri više vole
Valery HACHE / AFP / Profimedia

Nakon uspešne saradnje na filmu "Bilo jednom u Holivudu" iz 2019. godine, glumci Bred Pit (60) i Leonardo Dikaprio (49) ponovo su postali konkurenti. Iako su tokom snimanja filma bili bliski, dvojica glumaca sada se takmiče za iste projekte i saradnje sa velikim režiserima.

- Nemaju nikakve planove da ponovo rade zajedno i vide zajednički film "Bilo jednom u Holivudu" kao jednokratni projekat. Vratili su se da budu prilično oštri konkurenti jedno drugom - otkriva izvor za magazin In Touch.

Navodno, oba glumca jure za istim ulogama i režiserima, a njihovi producentski studiji nalaze se u sličnoj poziciji. Međutim, Bredova producentska kuća, Plan B, doživela je ogroman finansijski uspeh, za razliku od Leovog studija Appian Way, koji još uvek čeka veći priliv investicija.

 

 

- Bred nastavlja da ima prednost sa velikim režiserima. On je već izgradio čvrste veze sa vodećim holivudskim imenima. S druge strane, da, Leo može da radi bilo šta sa Skorsezeom, ali koliko filmova mu je još ostalo? I postalo je jasno da Kventin Tarantino više voli da radi sa Bredom. Njih dvojica se jednostavno slažu na drugačijem nivou - istakao je izvor.

 

 

Njihovi fanovi su primetili da je Leonardo, iako 11 godina mlađi od Breda i uprkos vezama sa upola mlađim manekenkama, prilično zapostavio svoj izgled. Kada ne snima jede i nosi šta hoće, a njegov pivski stomak odavno je postao meta podsmeha. 

S druge strane Bred Pit i na samom pragu sedme decenije izgleda nikad bolje. Mnogi se slažu da je moguće da je radio neke estetske zahvate, ali oni su samo doprineli da Bred i sa 60 izgleda kao najbolja verzija sebe. Iako je sudski proces oko Anđeline Žoli i njihovog razvoda i sarateljstva nad decom već godinama aktuelan, čini se da je poznati srcolomac ljubav našao pored Ines de Ramon.

 

 

Podsetimo, iako su i Bred i Leonardo započela karijere u istoj seriji iz osamdesetih, "Growing Pains" - Pit 1987, a Dikaprio 1991, tek su početkom 2000-ih postali velika imena u Holivudu.

- Tada nije bilo naznaka o rivalstvu. Obojica smo se pojavili na sceni otprilike u isto vreme, često smo se sretali, imamo iste referentne tačke. Imamo međusobno poštovanje i znam kada glumac podigne scenu na viši nivo, tako da nosimo to poštovanje - istakao je Bred svojevermeno za The New York Times o prijateljstvu sa Dikapriom.

Ipak, čini se da je to partnerstvo kratko trajalo, a Pit i Dikaprio su se sada ponovo našli na suprotnim stranama u borbi za holivudske vrhove.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)