Zanimljivosti

TRANSFORMACIJA NAJPOZNATIJEG TAJNOG AGENTA 007: Glumac više uopšte ne izgleda ovako, svi ga gledaju u neverici! (FOTO)

Bond, ti li si?

04.09.2024 22:15

TRANSFORMACIJA NAJPOZNATIJEG TAJNOG AGENTA 007: Glumac više uopšte ne izgleda ovako, svi ga gledaju u neverici! (FOTO)
Tolga Akmen / AFP / Profimedia

Danijel Krejg (56), slavni britanski glumac poznat po ulozi Džejmsa Bonda, zapanjio je obožavatelje svojim novim izgledom na filmskom festivalu u Veneciji 2024, pozorajući sa suprugom, glumicom Rejčel Vajs. Krejg je gotovo neprepoznatljiv sa novom, dužom frizurom, daleko od kratko ošišane kose po kojoj je bio prepoznatljiv dok je tumačio legendarnog tajnog agenta.

Njegova nova frizura, sa dužim sedim pramenovima i razdeljkom na sredini, potpuno je transformisala njegov izgled, a ni seda bradica nije izostala. Glumac je nosio odelo u boji šampanjca, dok je ispod sakoa imao belu košulju. Stajling je upotpunio braon cipelama, dok je pogled sakrio iza braon naočara za sunce.

 

 

Krejg je sinoć, zajedno sa suprugom, dominirao crvenim tepihom Venecijanskog filmskog festivala, gde je premijerno prikazan njegov novi film "Queer". Glumački par nije krio svoju ljubav, a strastveni poljupci i nežni momenti bili su u centru pažnje. Krejg je, kao pravi džentlmen, prepustio supruzi centralno mesto na crvenom tepihu, iako je veče bilo posvećeno njegovom filmskom ostvarenju. Rejčel je blistala u svetlucavoj ljubičastoj korset haljini do zemlje.

Njegova izvedba u filmu "Queer", u kojem tumači ratnog veterana i gej američkog iseljenika u Meksiko Sitiju, naišla je na izuzetno pozitivan prijem publike, što je rezultiralo devetominutnim ovacijama. Direktor festivala, Alberto Barbera, izjavio je da je Krejg u ovom filmu ostvario "ulogu života" i da ne bi bilo iznenađujuće da za nju dobije Oskara. 

 

 

Krejg, koji je tumačio Džejmsa Bonda u pet filmova, poslednji put u "No Time to Die" (2021), poznat je po svojim brojnim transformacijama. Od svoje platinasto plave kose iz 1992. godine, do tamnije plave iz 2005. godine, glumac je uvek znao kako da iznenadi publiku. Njegova poslednja promena frizure iz 2023. godine, koja se nastavila i ove godine, još jednom je pokazala njegovu sposobnost da se prilagodi novim ulogama i izazovima.

Podsećamo, Krejg i Vajs, koji su u braku od 2011. godine, poznati su po tome što strogo čuvaju svoju privatnost. Par se retko pojavljuje zajedno u javnosti, iako su njihovi zajednički momenti na crvenim tepisima uvek zapaženi. Njihova ljubavna priča započela je nakon 17-godišnjeg prijateljstva, koje se pretvorilo u romantičnu vezu tokom snimanja filma "Kuća iz snova" 2011. godine.

 

 

Danijel i Rejčel su, pored uspešne karijere, ponosni roditelji ćerkice Grejs, rođene 2018. godine. Iako su oboje izuzetno posvećeni karijeri, par uspeva da održava privatnost i čuva porodičnu sreću daleko od očiju javnosti. Njihov skladan brak i dalje izaziva divljenje, a Venecijanski festival samo je još jednom potvrdio njihovu neraskidivu vezu i ljubav koja traje već više od decenije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)