Zanimljivosti

GLUMICA SE RASPALA PRED PUBLIKOM, JEDNO JU JE ODUŠEVILO: Emotivno rastrojena, a sačekana kao kraljica (VIDEO)

Anđelina Džoli nije mogla da zaustavi suze zbog ovacija koje je dobila.

30.08.2024 07:25

GLUMICA SE RASPALA PRED PUBLIKOM, JEDNO JU JE ODUŠEVILO: Emotivno rastrojena, a sačekana kao kraljica (VIDEO)
Julia Mineeva / Zuma Press / Profimedia

Anđelina Džoli bila je ganuta do suza nakon što je dobila osmominutni aplauz na premijeri svog biografskog filma Maria na Filmskom festivalu u Italiji. Ona je bila vidno emotivna i viđena je kako briše suze nakon što joj je publika u Sala Grande ustala kako bi joj aplaudirala.

Ona je igrala ulogu operske pevačice Marije Kalas, a gestom publike bila je toliko pogođena da nije mogla da zadrži suze. Tokom vremena, ona je radila sa operskim pevačima i trenerima kako bi svladala pravilno držanje tela, tehnike disanja i kretanja.

Dodala je da joj je uranjanje u svet opere pružio "terapiju za koju nije znala da joj treba".

- Nisam imao pojma koliko sam u sebi držala i nisam puštala napolje. Dakle, izazov nije bio tehnički, bilo je emocionalno iskustvo pronaći svoj glas, biti u svom telu, izraziti se. Morate dati svaki delić sebe - poručila je ona.

Takođe je ispričala da je deo Kalas s kojim se najviše povezivala bio deo nje koji je izuzetno osetljiv i nema mesta na svetu da bude osetljiva kao što je uistinu bila - emocionalno otvorena.
 

Alberto PIZZOLI / AFP / Profimedia

Andželina Džoli zaplakala na premijeri filma

- Više od svega delim njenu ranjivost - poručila je.

Uoči premijere filma, uzbuđenje je raslo iz sata u sat. Čak 24 sata pre samog prikazivanja, grupa obožavalaca Anđeline Džoli već je bila prisutna u Veneciji, spremna da podrži svoju omiljenu glumicu. Njihova strastvena predanost je bila vidljiva kroz kampovanje sa šatorima i suncobranima, dok su nestrpljivo čekali da vide svoju filmsku ikonu.

Crveni tepih je bio poprište pravog spektakla. Anđelina je bila u centru pažnje, okružena rediteljem i glumačkom ekipom filma koji je već proglašen potencijalnim kandidatom za Oskara. Ovo je bila prilika koja je Džolijevu vratila u trku za najbolju glumicu nakon 15 godina, što je samo dodatno podgrejalo interesovanje publike i filmskih kritičara.

Italijanski mediji su brujali o Džolijevoj poseti, a fanovi su bili oduševljeni prilikom susreta sa svojom omiljenom filmskom divom. Njena popularnost je očigledna, a ovaj događaj je samo potvrdio koliko je Anđelina Džoli voljena širom sveta.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)