Zanimljivosti

ANĐELINA I BRED PRAVE ŠOU NA FILMSKOM FESTIVALU: Urnišu organizatore, a za nju kažu da nikad gore nije izgledala (FOTO)

Teško je među njima održati dobre odnose kada je sve davno poljuljano.

29.08.2024 11:35

ANĐELINA I BRED PRAVE ŠOU NA FILMSKOM FESTIVALU: Urnišu organizatore, a za nju kažu da nikad gore nije izgledala (FOTO)
ANNE-CHRISTINE POUJOULAT/AFP/Profimedia

Glumački par Bred Pit i Anđelina Džoli, iako su nekad bili jedan od najpoznatijih parova u Holivudu, sada će se izbegavati tokom promocije svojih filmova na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Veneciji. Organizatori su se potrudili da razdvoje bivše supružnike da bi izbegli neprijatnosti, a umetnički direktor Alberto Barbera je najavio da neće biti susreta između njih.

- Anđelina Džoli će biti na Filmskom festivalu u Veneciji prvog dana, u četvrtak 29. avgusta, a odmah nakon toga će otići s rediteljem filma "Marija" Pablom Larainom na Telluride Film Festival u Koloradu. Bred Pit će stići u subotu u Veneciju. Nema šanse da im se putevi ukrste... - rekao je umetnički direktor Alberto Barbera.

S druge strane, Bred Pit će stići u subotu u Veneciju da bi predstavio svoj film "Wolfs", u kojem, uz njega, glumi i Džordž Kluni. Iako će oboje biti u istom gradu, nema šanse da im se putevi ukrste tokom promocije svojih ostvarenja.

Porodični sukobi i razdor

Podsetimo, brak slavnog para počeo je da se raspada 2016, kada je Anđelina podnela zahtev za razvod, a bitka i dalje traje zbog podele imovine i starateljstva nad decom. Ogorčenost nije prisutna samo između bivšeg para - njihova deca, Medoks, Paks, Zahara, Šajlo, Noks i Vivijen nisu u kontaktu s Pitom, a neki od njih su čak odrekli očevog prezimena, piše Kurir.

Credit: Tiziano Da Silva / Bestimage / Profimedia

Anđelina Džoli stigla na Filmski festival

Anđelina je juče stigla u Veneciju u bež kaputu i suknji, a njene slike su obišle svet.

Mnogi tvrde da je premršava, a svoje mišljenje su podelili javno.

- Ženo, ti si kost i koža.

- Za moj ukus, ovo je previše.

- Tako lepa žena, a tako mršava - bili su neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)