Zanimljivosti

MARAJU KERI SESTRA ŽELELA DA PRODA, SA 12 GODINA PONUDILA JOJ NOKAT... Šok-ispovest pevačice koja je ostala bez ikoga

Mi se zapravo i ne poznajemo, nismo zajedno odrasli, ali jesmo, rekla je u ispovesti pevačica.

27.08.2024 09:42

MARAJU KERI SESTRA ŽELELA DA PRODA, SA 12 GODINA PONUDILA JOJ NOKAT... Šok-ispovest pevačice koja je ostala bez ikoga
CIAOPIX/LA FATA/COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sestra i majka Maraje Keri preminule su u istom danu. Majka Patrisija i sestra Alison umrle su tokom dana, a Maraja je istakla da je slomljena zbog događaja.

Dok uzrok smrti tek treba da bude objavljen, blizak prijatelj i staratelj Marajine sestre rekao je da se borila sa svojim zdravljem pre nego što je umrla. Alison je bila na kućnoj nezi poslednju tri nedelje života, rekao je prijatelj Dejv Baker za San.

Otkrio je i da je Alison "imala problema sa unutrašnjim organima".

- Ispod čvrste spoljašnosti Alison je bila vrlo inteligentna, topla i osetljiva osoba - nastavio je Dejv.

- Poznajem je devet godina i jako će mi nedostajati kao njena prijateljica, a poslednjih meseci njena njegovateljica. Zbogom Alison. Neka sada nađeš mir, tvoja izmučena duša zauvek slobodna od zemaljske boli - zaključio je.

- Srce mi je slomljeno što sam izgubila majku. Nažalost, tragičnim spletom događaja, moja sestra je izgubila život istog dana. Osećam se blagosloveno što sam mogla da provedem poslednju nedelju sa mamom pre nego što je umrla - rekla je Maraja.

Tanjug/AP Photo by Richard Shotwell

Maraji Keri su istog dana umrle majka i sestra

Izjavu je zaključila izrazivši zahvalnost na ljubavi i podršci koju je primila te je zamolila za privatnost tokom vremena tugovanja.

Porodični odnosi

U prošlosti je Maraja otvoreno govorila o svojim odnosima sa sestrom Alison i bratom Morganom.

U svojim memoarima iz 2020., The Meaning of Mariah Carei (Značenje Maraje Keri), objasnila je da je za nju "emocionalno i fizički sigurnije da nema nikakav kontakt" sa bratom i sestrom. U intervjuu 2020. za Apple TV+ seriju Oprah Winfrey The Oprah Conversation (Razgovor sa Oprom), ona je razgovarala o odnosu sa svojom porodicom dok je voditeljka čitala isečke iz knjige.

Pevačica je svog brata opisala kao "izuzetno nasilnog", a Alison "problematičnu" i "pod traumom".

- Pokušala sam da budem pažljiva u vezi s tim, iako ne znam da mi je neko ukazao istu ljubaznost koja je uzrokovala određene traumatične događaje u mom životu - rekla je.

Foto: Shutterstock

Maraja Keri ima burnu porodičnu priču

U knjizi je navela da bi njeni brat i sestra namerno prodavali laži časopisima i da su je napadali decenijama.

Opra je citirala odlomak iz memoara:

- Kad sam imala 12 godina, moja me je sestra drogirala valiumom, ponudila mi mali nokat pun kokaina, nanela mi opekotine trećeg stepena i pokušala me prodati makrou.

Opra je pitala Maraju šta misli da je izvor boli njene braće i sestara.

- Mi se zapravo i ne poznajemo, nismo zajedno odrasli, ali jesmo. Kao, bili su na svojim putovanjima, dok sam ja došla na svet, oni su već bili oštećeni, po mom mišljenju. Pala sam u ovaj svet i osećala sam se kao autsajder u sopstvenoj porodici. Oni su samo odrasli s iskustvom zajedničkog života s ocem i majkom kao porodica, a ja sam uglavnom živela samo sa majkom, što su oni videli kao lakše, ali u stvarnosti nije bilo. Mislili su da je moj život lak - navela je.

Kao odgovor na njene tvrdnje tada, brat i sestra su podneli tužbe.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)