Zanimljivosti

TURSKU GLUMICU SESTRA BUKVALNO MLATI: Napravile skandal na mrežama, sve je javno! Ovo morate da vidite! (FOTO)

Hande Erčel sve objavila, svi se pitaju - što dele to sa narodom?

09.08.2024 12:20

TURSKU GLUMICU SESTRA BUKVALNO MLATI: Napravile skandal na mrežama, sve je javno! Ovo morate da vidite! (FOTO)
Alberto Terenghi / ipa-agency.ne / IPA / Profimedia

Javnost su skoro iznenadile fotografije poznate turske glumice Hande Erčel koja je na Instagramu pre par sati objavila kako se tuče sa svojom sestrom. Iako je u ovom slučaju Hande bila ta koja se brani od navalentne i uporne sestre, nije joj ostrala dužna.

Fotografije su, naravno, bile šaljivog karaktera, a glumica je u opisu slika napisala "sestrinstvo" istakavši koliko voli svoju sestru Gamze Erčel. Na sebi je nosila majicu sa sličnom parolom, a među njima je vladala sjajna atmosfera, što se da videti po fotografijama.

Iako su internetom kružile fotografije kako poznata glumica ima sestru bliznakinju, zbog čega je javnost bila oduševljena, Hande ima mlađu sestru koja je potpuno suprotan lik ovoj glumici. Za razliku od atraktivne brinete, Gamze ima svetlu kosu i plave oči zbog čega niko ne bi naslutio da su njih dve sestre.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

Šaljive fotografije koje prikazuju pravi "fight" među sestrama, nasmejale su mnoge i prikupile su preko 487.000 sviđanja.

- Turske Điđi i Bela Hadid su realne.

- Sestrinstvo je ispunjeno mnogim stvarima, ljubavlju i svađama, sličnostima i razlikama, uživanjima i tugom ali puna su ljubavi. Sestre Erčel su tako divne.

- Hahaha to zovete sestrinstvo?

- Sestrinska snaga.

- Hande? Nisam očekivala ovakav divan post - bili su neki od komentara.

Korisnici mreže su komentarisali kako je turska glumica želela da se šaljivo osvrne na sestrinsku ljubav i bliskost koju deli sa svojom sestrom. Na jednoj od fotografija sestre su u zagrljaju a mnogi su komentarisali kako vole njihov humor i šaljivi način pokazivanja ljubavi.

Hande se inače smatra jednom od najatraktivnijih glumica u Turskoj. Svoju slavu kod nas je stekla serijom "Pokucaj na moja vrata" a nakon nje upustila se u romansu sa kolegom Kerimom Bursinom. Glumica je 2012. godine ponela laskavu titulu Mis Turske a trenutno je u vezi sa turskim milijarderom Hakanom Sanačijem, sa kojim ovog leta planira venčanje, prema pisanju turskih medija.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)