Zanimljivosti

OTKRIVENA TAJNA SLOBODINE I VOJINOVE PRVOROĐENE BLIZNAKINJE: Slavni par ovo više nije mogao da sakrije

U pitanju je ime njihove prve devojčice.

26.08.2024 14:10

OTKRIVENA TAJNA SLOBODINE I VOJINOVE PRVOROĐENE BLIZNAKINJE: Slavni par ovo više nije mogao da sakrije
Marija Mladjen/ATAImages

Starija ćerka poznatog glumačkog para Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića nosi ime Vera, dok je mlađa dobila ime Mila. Iako je razlika između njih svega par minuta, ovo je bilo ključno prilikom odabira njihovih imena. Sama Sloboda je otkrila da je vera imala presudnu ulogu u odabiru imena za svoju stariju ćerku, ističući da su se suprug Vojin i ona vodili ljubavlju prema Gospodu prilikom biranja imena.

Odnos sa ćerkama

Sloboda Mićalović je gostujući na TV Hramu govorila o svojoj ulozi kao glumice, ali i o ličnom životu, uključujući odnos sa svojim ćerkama. Istakla je da je svesna činjenice da će njenim ćerkama jednog dana biti potrebno da napuste porodični dom i krenu u svet, te da se nada da će ubuduće imati mnogo razloga da bude ponosna na njih.

ATA images

Tajna imena ćerke Slobode Mićalović


Vera igra veoma važnu ulogu u životu Slobode Mićalović, kao i u životu njenog supruga Vojina Ćetkovića. Sama glumica je istakla da se sa godinama povećala njena potreba za verom, te da joj vera pomaže da se približi sebi i da je štiti od gordosti i ega.

Sloboda je otkrila da su ime Vere izabrali iz ljubavi prema veri i da nemaju babu koja se zove Vera, te da su upravo zbog toga odlučili da njihova starija ćerka nosi to ime.

- Naša ćerka se ne zove slučajno Vera - počela je intimnu izjavu Sloboda prenosi Story.rs i dodaje:

- Mi nemamo babu neku koja se zove Vera, pa smo po njoj dali, več smo baš zbog vere njoj dali ime Vera. Bilo je pošto su bliznakinje, koja se rodi prva rodi dobiće to ime.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)