Zanimljivosti

"ZARADIO 500 MILIONA, A STAN MU IZGLEDA KAO DA JE DIGAO KREDIT I KUPIO 45 KVADRATA U MIRIJEVU" Ovo je Nadalov dom

Slavni teniser privukao je pažnju skromnošću.

25.08.2024 09:20

"ZARADIO 500 MILIONA, A STAN MU IZGLEDA KAO DA JE DIGAO KREDIT I KUPIO 45 KVADRATA U MIRIJEVU" Ovo je Nadalov dom
Europa Press/MEGA/The Mega Agency/Profimedia

Španski teniser Rafael Nadal, jedan od najvećih sportista današnjice, svojom skromnošću i tajanstvenošću svoje supruge Ćiske Pereljo, uvek privlači pažnju javnosti.

Fotografija Rafaela Nadala kako prati fudbalsku utakmicu u svom domu izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama. Komentari su se nizali, a jedan je istakao da je zaradio 500 miliona u karijeri, ali da mu stan izgleda skromno.

Međutim, istina je da Nadal živi u porodičnoj kući ceo život, a njegov skroman životni stil upravo odražava njegovu jednostavnost i posvećenost porodici.

Tajanstvena supruga Ćiska Pereljo

Supruga Rafaela Nadala, Ćiska Pereljo, ostaje tajanstvena figura u javnosti. Retko se pojavljuje na javnim događajima, a mnogi je ne poznaju uprkos tome što je direktorka humanitarne Fondacije Rafaela Nadala. Ćiska je diplomirala ekonomiju i bavi se osiguranjem, a zajedno sa Rafaelom pokrenula je humanitarnu fondaciju pre 12 godina.

Ljubavna priča i venčanje

Rafael i Ćiska započeli su vezu 2005. godine, a nakon 14 godina ljubavi, Nadal je konačno odlučio da je zaprosi u januaru 2019. godine. Venčanje je usledilo u oktobru iste godine, čime su krunusali dugogodišnju vezu.

Rafael Nadal i Ćiska Pereljo predstavljaju primer skromnosti i privatnosti u svetu slavnih, ostavljajući svojim postupcima snažan utisak na javnost.
 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)