Zanimljivosti

MILAN MAGLOV POSTAJE OTAC, NIKADA NIJE POKAZAO ŽENU, A SADA ŠOKIRAO OBJAVOM: Influenser zapanjio sve

Njegovi postovi privlače veliku pažnju.

14.08.2024 10:33

MILAN MAGLOV POSTAJE OTAC, NIKADA NIJE POKAZAO ŽENU, A SADA ŠOKIRAO OBJAVOM: Influenser zapanjio sve
Antonio Ahel/ATAImages

Influenser Milan Maglov, inače stručnjak za kreiranje biznis sadržaja na internetu, šokirao je sve kada je danas na Instagramu objavio da će uskoro postati otac. Da stvari budu još zanimljivije, Maglov nijednom nije objavio sliku svoje lepše polovine na kojoj se vidi njeno lice.

Zato i ne čudi što je njegov post privukao toliku pažnju.

- Konačno to i sa vama mogu da podelim. Do kraja godine stiže nam bebica i ne mogu biti srećniji zbog toga. Svi vi koji me duže pratite, znate koliko volim decu i može se reći da sam maštao o ovom trenutku. Neki od vas su u poslednjih par meseci naslutili po mojim objavama, neki nas videli, ali evo i zvanične potvrde. Postaću tataaaaa - poručio je presrećni Milan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maglov (@milanmaglov)

Da podsetim, Maglov je pre nekoliko meseci privukao veliku pažnju nakon što je kritikovao Harisa Džinovića posle njegovog razvoda od supruge Meline.

- Kako se probudim ja vidim Harisa Džinovića, na TV-u, Instagramu, u frižideru... Znači, Haris samo kuka: "Ostavila me Melina, a ja sam joj davao pare, ja sam joj kupovao kola, a ona me ostavila!" Čoveče... Ja ne mogu više da podnesem Harisa Džinovića. Neka te je ostavila, oženio si je kad je imala 20 godina, bili ste zajedno 22 godine, rodila ti dvoje dece... Šta hoćeš? Eto, samo sam to hteo da kažem - napisao je Maglov na svom Instagramu. 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)