Telo

SARA JO SE RAZGOLITILA POSLE DUŽEG VREMENA! Srebrni grudnjak i kanapi na stomaku, a tek kad vidite donji deo (FOTO)

Au, kad misliš da nema dalje, dođe to dalje, bio je jedan od komentara.

09.08.2024 21:01

SARA JO SE RAZGOLITILA POSLE DUŽEG VREMENA! Srebrni grudnjak i kanapi na stomaku, a tek kad vidite donji deo (FOTO)
instagram-sarajoofficial

Pevačica Sara Jovanović je novom objavom na svojim društvenim mrežama podigla pravu buru! Nakon završenog odmora ona se uputila na nastup, a javno je poručila da nema boljeg dana nakon odmora nego izaći pred svoju publiku. Ona se tom prilikom zahvalila publici, a kako je odmorna i sveža i kostim za tu priliku je morao biti poseban.

Brushalter i pantalone u istoj boji se sastoje zapravo od srebrnog materijala. Na grudima je imala brushalter, a kanap od istog je bio vezan i na stomaku. Takođe, donji deo su činile zanimljive farmerke sa džepovima i dubokim sturkom. Profesionalna šminka i skup nakit učinili su ovaj stajling još lepšim. Oko vrata pevačica je ponela i neobičnu ogrlicu sa školjkama i biserima koja joj se savršeno uklapala u stajling koji je iznela na pravi način. Ni sa šminkom nije zaostajala te se ovoga puta odlučila za taman luk koji zna da iznese.

- Au, kad misliš da nema dalje, dođe to dalje - bio je jedan od komentara ispod njene fotografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Da podsetimo, nakon dve i po godine pevačica Sara Jo je okončala emotivnu vezu sa producentom Milkom Babićem. Ova vest je izazvala dosta pažnje u javnosti, s obzirom da su njih dvoje često bili viđeni zajedno na javnim događajima, a njihova veza je bila predmet interesovanja medija. Sara Jovanović je pronašla novu ljubav u plesaču Žigi Sotlaru, koreografu iz Slovenije koji čak glumi u njenom spotu. Interesantno je da Sara već dugi niz godina sarađuje sa Sotlarom, a njihov odnos je prerastao iz poslovnog i prijateljskog u ljubavni. Ova informacija je potvrđena i od strane same pevačice, čime je privukla dodatnu pažnju javnosti. Sada, oni su već dugo zajedno i ne odvajaju se.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)