Zanimljivosti

ONA JE TREBALO DA POSTANE BRITANSKA PRINCEZA! Svi su čekali da osvoji Harija - jedan detalj je sve pokvario!

Članica jednog britanskog benda trebalo je da postane devojka princa Harija.

11.08.2024 18:38

ONA JE TREBALO DA POSTANE BRITANSKA PRINCEZA! Svi su čekali da osvoji Harija - jedan detalj je sve pokvario!
Tanjug/AP

Princ Hari je u kraljevskoj porodici važio za nekoga ko je bio voljen među ženama, a njegov buran ljubavni život pre Megan Markl javnosti je bio i te kako poznat. Mnoge njegove bivše mislile su da će postati princeze i maštale o kraljevskom životu, međutim vojvoda od Saseksa je "poklekao" na devojku iz "običnog" sveta što je bio šok i za njegovu porodicu ali i javnost.

Ipak, malo ko zna da je članica omiljenog britanskog ženskog benda "Little Mix" bila skoro devojka princa Harija? Bend su činile četiri devojke, a kasnije tri: Džejd Tirvol, Džesi Nelson, Peri Edvards i Li-En Pinok. 

U skorašnjem razgovoru u podkastu Sidetracked, Tirvol je navela kako su ostale tri članice grupe pokušavale da joj "nameste" Harija i izazovu varnice među njima još 2015. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JADE (@jadethirlwall)

Princ je upoznao muzičku zvezdu iste godine na Royal Variety Performance a ova članica priznaje kako su devojke bile zainteresovanije od nje da se njih dvoje "smuvaju". 

- Bile su u fazonu "Jao imaš šansu", a ja sam mislila "o Bože idemo". Kada je došlo do rukovanja s njim, devojke su bile uzbuđene  i samo su uzdahnule kada mi je pružio ruku - otkriva pevačica.

Ona je otkrila kako je imala veliku tremu i da je pazila na svoje ponašanje budući da se našla pred princem Engleske prokomentarisavši kako je Hari verovatno pomislio da je ona neki "čudak".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JADE (@jadethirlwall)

- Iako sam se malo zadržala sa rukovanjem da uhvatim dobru energiju i vibraciju, nije je bilo. Želim mu sve najbolje - rekla je on u podkastu.

Iako je Tirvol imala potencijal da možda postane britanska princeza kockice se nisu "sklopile". Ona je u međuvremenu našla priliku u drugom partneru.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)